Πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας από την S&B

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 33

images (1)Η S&B είναι διεθνής Όμιλος εταιρειών με έδρα την Ελλάδα. Εξορύσσει, επεξεργάζεται και διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 70 χώρες και σε ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών. Τα προϊόντα της S&B βρίσκονται μέσα σε ό,τι κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, από το αυτοκίνητο και το χαρτί μέχρι τις ανεμογεννήτριες.

Η αλυσίδα δραστηριοτήτων της S&B

Ανάπτυξη προϊόντων & αγορών

Εξόρυξη –  Επεξεργασία – Πώληση

Εφοδιαστική Αλυσίδα, Βιώσιμη Ανάπτυξη, Οικονομικές Λειτουργίες, Ανθρώπινο Δυναμικό, Εξαγορές & Συγχωνεύσεις, Νομικές Υπηρεσίες, Εσωτερικός Έλεγχος

Η Ιδέα 

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικότητάς μας και η Κοινωνική Υπευθυνότητα μια από τις Αξίες μας. Ζούμε το σήμερα και απαντάμε στις δυσκολίες με το δικό μας τρόπο, το YOU@S&B. Αναπτύξαμε και υλοποιούμε αυτό το πρόγραμμα, ώστε να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων στην Ελλάδα.

15 συμμετέχοντες για 9 μήνες 

  • Εξοικειώνονται με τη σύχρονη επιχείρηση
  • Αξιοποιούν & αναπτύσσουν γνώσεις και δεξιότητες
  • Βελτιώνουν τις επαγγελματικές προοπτικές τους

Aν είσαι απόφοιτος λυκείου, ανώτερης ή ανώτατης σχολής χωρίς ή με μικρή επαγγελματική εμπειρία είσαι υποψήφιος για το YOU@S&B.

Κάνε την αίτηση σου εδώ!

Περισσότερες πληρφορίες και αναλυτικές θέσεις εργασίας εδώ!

Πηγή: newsedu.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
«ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ»: Θέσεις Εργασίας στο ΤΕΙ Ηπείρου
Προηγούμενο άρθρο
Αποστολή Βιογραφικών για τις Νέες Θέσεις Εργασίας στο Εργαστήριο Οδοντικής Τεχνολογίας Scandinavian Dental Group στη Θεσσαλονίκη
Μενού