ΕΛ.ΑΣ: 22 θέσεις μονίμων στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Λέσβου

Κοινοποιήστε το άρθρο

elas1-300x205Έως τις 28 Νοεμβρίου θα μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις στην 1Σ/2014 προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τη στελέχωση του Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Λέσβου της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής του υπουργείου Δημοσίας Τάξης με μόνιμο προσωπικό.

Η προκήρυξη προβλέπει την κάλυψη 22 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ με άτομα που περιλαμβάνονται σε οριστικούς Πίνακες διοριστέων των συγκεκριμένων ειδικοτήτων, οι οποίοι δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από την 1η Ιανουαρίου 2009 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2012, αλλά και όσους έχουν διατεθεί προς διορισμό σε αντικατάσταση των αρχικών διορισθέντων υποψηφίων, βάσει των διαδικασιών πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού κια προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή των φορέων των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και δεν έχουν διοριστεί.

Θα προσληφθούν πέντε Νοσηλευτές ΤΕ, πέντε Διοικητικοί Λογιστικού υπάλληλοι ΔΕ, τρεις Κοινωνικοί Λειτουργεί ΤΕ, δύο Διοικητικοί Οικονομικοί υπάλληλοι ΠΕ και δύο Ιατροί Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας. Από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικότητες: ΠΕ Ψυχολόγου, ΠΕ Κοινωνικού Λειτουργού, ΔΕ Υδραυλικού, ΔΕ Οδηγού και ΔΕ Ηλεκτρολόγου.

Αιτήσεις

Αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ταχυδρομικών με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από το ΕΛΤΑ, στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Πρόσκληση: 1Σ/2014, Τ.Θ. 14 308, Τ.Κ. 115 10, Αθήνα.

Πηγή: proson.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *