Προσλήψεις δώδεκα γυμναστών στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Κοινοποιήστε το άρθρο

images-85Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη ανακοινώνει ότι θα προσλάβει για τη λειτουργία των Κολυμβητικών Τμημάτων στην επικράτεια του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κατά τη περίοδο 2014 – 2015, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών, συνολικό αριθμό δώδεκα ατόμων, γυμναστών πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, με ειδικότητα κολύμβησης.

ΑΠΑΡΑIΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς και τα παρακάτω δικαιολογητικά :
1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών
2. Βιογραφικό Σημείωμα
3. Πτυχίο Ναυαγοσωστικής.
4. Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας, πρωτότυπη ή νομίμως επικυρωμένη, συνοδευόμενη από αποδεικτικά παραστατικά (ένσημα ΙΚΑ, δελτία παροχής υπηρεσιών κλπ)
5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
· Όσα αναφέρει στο βιογραφικό του είναι αληθή και ότι ο πτυχιούχος φυσικής αγωγής γνωρίζει και τα τέσσερα στυλ κολύμβησης, και ότι αφού επιλεγεί θα διδάξει σε όποιο κολυμβητικό πρόγραμμα του υποδειχθεί και ότι θα διδάσκει σε προγράμματα παιδιών 4-6 ετών μέσα στο νερό, τουλάχιστον τέσσερις (4) ώρες καθημερινά.
· Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άντρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. (Μόνο για άντρες)
· Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προσδιορίζεται, ιδιαίτερα εάν έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα
· Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη
· Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοιδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα
6. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας τους
7. Υπεύθυνη δήλωση ανεργίας εφόσον υπάρχει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης (Δ/νση : Απ. Σαμανίδη 21, Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη, 1ος όροφος, γραφεία ΚΕΠΑΠ, τηλ 2313.301099), κατά τις ώρες 09.00 έως 14.00, από την Πέμπτη 13/11/2014 και για δέκα ημέρες έως και την Δευτέρα 24/11/2014.

 

Πηγή : thestival.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *