Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 17/11

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 128

newego_LARGE_t_1101_54141518Τη Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη, λόγω των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Από τις 14:30 σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων, το κέντρο της πόλης θα αποκλειστεί και δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές και στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Θ., από τις 14:30 σταδιακά θα υπάρξουν παρεμβάσεις (διακοπές- εκτροπές) της κυκλοφορίας στους δρόμους: Εγνατία, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρ. Ντηλ, Βασ.Ηρακλείου, Γ΄ Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, Κ. Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επίσης θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ως εξής:

α. Από τις 06:00 του Σαββάτου (15-11-2014) και μέχρι τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (17-11-2014), με τη λήξη των σχετικών εκδηλώσεων, στην οδό Εθνικής Αμύνης (από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την πλατεία Σιντριβανίου) και στην οδό Εγνατία (στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Εθνικής Αμύνης).

β. Από τις 16:00 της Κυριακής (16-11-2014) και μέχρι τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (17-11-2014), με τη λήξη των σχετικών εκδηλώσεων, καθ’ όλο το μήκος της οδού Αγγελάκη.

γ. Από τις 05:00 της Δευτέρας (17-11-2014) και μέχρι και τη λήξη των σχετικών εκδηλώσεων, στις παρακάτω οδούς: Εγνατία (από Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι Βενιζέλου), Εθνικής Αμύνης (από Εγνατία μέχρι πλατεία Λ. Πύργου), Αγίου Δημητρίου (από Εθνικής Αμύνης μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Φ. Δραγούμη), Γ΄ Σεπτεμβρίου (από οδό Αγ. Δημητρίου μέχρι Γ. Λαμπράκη), Αρμενοπούλου (από Μελενίκου μέχρι Εθνικής Αμύνης), Βασ. Ηρακλείου (από πλατεία Αριστοτέλους μέχρι Κ. Ντήλ), Κ. Ντήλ (από Τσιμισκή μέχρι Βασ. Ηρακλείου), Γρ. Λαμπράκη (από Εγνατία μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου), Κ. Καραμανλή (από Γ. Σεπτεμβρίου μέχρι Καυτατζόγλου), Ελ. Βενιζέλου (από Τσιμισκή μέχρι Εγνατία) καθώς και όπου αλλού απαιτηθεί.

Επίσης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.

«Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μενού