260 Θέσεις Εργασίας στο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 135

opekepeΑνακοινώνεται η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια απασχόλησης δύο (2) μηνών,συνολικού αριθμού διακοσίων εξήντα (260) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Διευθύνσεων του Οργανισμού.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων αρχίζει τη Δευτέρα 17-11-2014 και λήγει τη Δευτέρα 24-11-2014, ώρα 15:00 μ.μ.

Κάθε ενδιαφερόμενος για να συμμετέχει στην Προκήρυξη πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλλει αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε www. opekepe. gr την φόρμα «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για πρόσληψη δύο (2) μηνών στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.» το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 24-11-2014, και ώρα 15:00 μ.μ.

Αιτήσεις που θα κατατεθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θεωρούνται εκπρόθεσμες και αποκλείονται.

Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στη συμπλήρωση όλων των απαιτούμενων πεδίων της «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για πρόσληψη δύο (2) μηνών στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.».

Σημειώνεται ότι η «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για πρόσληψη δύο (2) μηνών στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.» επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης, του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 (ΦΕΚ 75/Α/1986), όπως ισχύει.

Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων στην ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., στην Κεντρική Υπηρεσία και στα κατά τόπους περιφερειακά / νομαρχιακά γραφεία.

Οι επιλεγέντες προς πρόσληψη, δεσμεύονται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας, των Περιφερειακών Διευθύνσεων ή Περιφερειακών Μονάδων είτε να αποστείλουν στο αντίστοιχο fax άμεσα, σε χρονικό διάστημα που θα οριστεί μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων, τα εξής δικαιολογητικά:

1) Αντίγραφο τίτλου σπουδών στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός και το έτος κτήσης, σύμφωνα με το τυπικό προσόν της αιτούμενης θέσης.

2) Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (για την περίπτωση ισοβαθμίας).

3) Άδεια άσκησης επαγγέλματος, όπου απαιτείται.

4) Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, ότι ο υποψήφιος είναι εγγεγραμμένος στο δημοτολόγιο ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

5) Βεβαιώσεις από τις οποίες προκύπτει η απαιτούμενη εμπειρία.

Οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για μία μόνο ειδικότητα και για ένα μόνο Νομό.
Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν το δίμηνο που επιθυμούν να ασχοληθούν  δίμηνο ή το πεδίο “χωρίς προτίμηση”.
Οι υποψήφιοι δεν μπορούν να απασχοληθούν για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα μηνών,
σύμφωνα με την παρ. 2 του αρ. 14 του Ν. 2190/1994, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Υποψήφιοι οι οποίοι έχουν απασχοληθεί στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 24 μηνών συνολικά από 19-07-2004 έως σήμερα, αποκλείονται από τη διαδικασία πρόσληψης, σύμφωνα με το Π.Δ. 164/2004

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη 

ΕΣΠΑ Εργασία – Δημοσιογραφική Επιμέλεια : Πρέσια Ιωάννα
(ioanna_prs@hotmail.com)

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Δηµοτικό Ωδείο του Αριστοτέλειου Πνευµατικού Κέντρου της Ιερισσού
Μενού