Θέσεις Εργασίας για Μηχανικούς στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 143

arxitΑνοιχτές θέσεις εργασία για μηχανικούς στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Πολιτικός Μηχανικός στα Πλαίσια του Έργου PRESCIENT από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Εργαστήριο Κατασκευών, για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευές από σκυρόδεμα ανθεκτικές σε ακραίες φυσικές και ανθρωπογενείς απειλές», ακρωνύμιο: PRESCIENT, ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ: ERC 12», που υλοποιείται στο Πλαίσιο της Πράξης «Χρηματοδότηση προτάσεων που αξιολογήθηκαν θετικά στην 5η προκήρυξη των ERC Grant Schemes» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθ. κ. Μ. Φαρδή, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, του Πανεπιστημίου Πατρών προτίθεται να αναθέσει με σύμβαση έργου σε ένα (1) φυσικό πρόσωπο.

Δείτε Αναλυτικά η προκήρυξη

Διδάκτορας ΑΕΙ στα Πλαίσια Έργου από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με απόφαση της αρ. 397/03.11.2014 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υλοποίηση του έργου «B.990 – Δαπάνες Γραμματείας Επιτροπής Ερευνών», που χρηματοδοτείται από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Πανεπιστημίου Πατρών, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αναπλ. Πρυτάνεως κ. Δημοσθένη Κ. Πολύζο, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να αναθέσει με σύμβαση έργου σε ένα (1) φυσικό πρόσωπο την ανάθεση του έργου «Εξωτερική Αξιολόγηση του Προγράμματος «Κ. Καραθεοδωρή»».

Δείτε Αναλυτικά η προκήρυξη

Μεταδιδάκτορας στα Πλαίσια Έργου COOL-NANO από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με απόφαση της αρ. 397/3-11-2014 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υλοποίηση του έργου «Κτιριακά ενσωματωμένος ηλιακός δροσισμός παραθύρων και αίθριων χώρων με καινοτόμα διαφανή νανοσύνθετα υλικά – COOL-NANO» με κωδικό 733, Φ.Κ.: D.850, που υλοποιείται στο Πλαίσιο της Πράξης «ΑΡΙΣΤΕΙΑ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθ. Δημήτριο Καραμάνη, του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να αναθέσει σύμβαση έργου.

Δείτε Αναλυτικά η προκήρυξη

Συνεργάτες στα Πλαίσια Έργου από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με απόφαση της αρ. 397/03.11.2014 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υλοποίηση του έργου «Δράσεις Πολιτισμικής Εκπαίδευσης και δια βίου Μάθησης με Αρωγό τις Σύγχρονες Θεωρίες Οικοδόμησης της Γνώσης και τις Νέες Τεχνολογίες, στο Δήμο Σπάρτης και την Ευρύτερη Περιοχή», που χρηματοδοτείται από το Ε.Π. «ΕΚΠΑΙΣΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Δημήτριος Τσώλη Λέκτορα, του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου σε έντεκα (11) φυσικά πρόσωπα.

Δείτε Αναλυτικά η προκήρυξη

Χημικός Μηχανικός στα Πλαίσια του Έργου EPOC-Aqua από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με απόφαση της αρ. 397 / 03-11-2014 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υλοποίηση του έργου «Ηλεκτροχημική Ενίσχυση της αερόβιας-καταλυτικής επεξεργασίας τοξικών ρύπων σε υδατική φάση», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο της Δράσης «AΡΙΣΤΕΙΑ ΙΙ – EPOC-Aqua», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αλέξανδρο Κατσαούνη, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Χημικών Μηχανικών, του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου.

Δείτε Αναλυτικά η προκήρυξη

Πηγή: diorismos.gr

Μενού