“Κοντά στους Νέους” : 22.000 Δωρεάν Εισιτήρια από την Aegean

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 33

aegeanΗ Aegean συνεχίζει να βρίσκεται #kontastousneous και να τους στηρίζει στα πρώτα τους βήματα, προσφέροντας, μέσω του ομώνυμου προγράμματος, περισσότερα από 22.000 δωρεάν εισιτήρια σε φοιτητές που σπουδάζουν σε ελληνικά πανεπιστήμια, μακριά από τον τόπο διαμονής τους.

Η Aegean αναγνωρίζει τις ανησυχίες των νέων και βρίσκει τρόπους να είναι δίπλα τους ώστε τα φοιτητικά χρόνια να είναι όσο γίνεται πιο ξένοιαστα!

Με το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους» και με βάση συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε νεοεισαχθέντες φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων.

Σκοπός είναι να απαλλάξει τους νέους από το μεγάλο άγχος της μετακίνησής τους κατά τη διάρκεια των σπουδών, δίνοντας τους τη δυνατότητα να επιστρέφουν στο σπίτι τους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα όποτε το έχουν πραγματικά ανάγκη και χωρίς κόστος..

Η Α’ φάση του προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2013/2014 ολοκληρώθηκε το Μάιο του 2014 και μόλις αυτό το Νοέμβριο ολοκληρώθηκε η Β’ φάση για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015.

Συνολικά θα προσφέρει περισσότερα από 22.000 δωρεάν εισιτήρια σε 500 φοιτητές στο δίκτυο της Aegean και της Olympic Air 200 φοιτητές από νησιά άγονων γραμμών όπως την Αστυπάλαια ή την Κάρπαθο και 300 από την υπόλοιπη Ελλάδα, απέκτησαν τη δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης προς και από την ιδιαίτερη πατρίδα τους στον τόπο σπουδών τους για όλη την ακαδημαϊκή τους πορεία.

Έτσι θα μπορέσουν απρόσκοπτα να συγκεντρωθούν στις σπουδές τους και στην φοιτητική τους ζωή, ξενοιάζοντας

Τα ονόματα των φοιτητών που επιλέχθησαν στο πρόγραμμα αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα «Κοντά στους Νέους» μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ εδώ

Πηγή: diorismos.gr

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στην Media Saturn για τo Τμήμα E-commerce
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Βέλου – Βόχας
Μενού