Υλοποίηση προγράμματος “Επαγγελματική Αναβάθμιση Τουριστικών Πρακτορείων” – Erasmus+.

Κοινοποιήστε το άρθρο

tourismos-bouli-touristesΗ Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Εν Γνώσει, ανακοινώνει την υλοποίηση του προγράμματος Διά Βίου Μάθησης “Επαγγελματική Αναβάθμιση Τουριστικών Πρακτορείων” – Erasmus+.

Στόχοι του σχεδίου:

  • Η μετάβαση 15 ιδιοκτητών ή στελεχών τουριστικών πρακτορείων στην Γερμανία για δύο εβδομάδες.
  • Εκπαίδευση γύρω από θέματα που αφορούν τη δημιουργία και τη διατήρηση συνεργασιών με γερμανικά τουριστικά γραφεία, με σκοπό τη δημιουργία σταθερών συνεργασιών με Γερμανούς συναδέλφους.
  • Ολιγοήμερη πρακτική άσκηση σε τουριστικά γραφεία της Γερμανίας, ώστε να αποκτήσουν μια πληρέστερη εικόνα του πως εργάζονται τα γραφεία τουρισμού σε αυτήν την χώρα.
  • Ενίσχυση επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων, ώστε να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους και να αποτελέσουν ένα λιθαράκι στην ισχυροποίηση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα κατάρτισης χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και καλύπτει τις εξής δαπάνες:

Δαπάνες διαβίωσης, ήτοι το κόστος διαμονής των καταρτιζομένων, το κόστος διατροφής, το κόστος των εσωτερικών μετακινήσεων στη Γερμανία και μικρό ποσό για διάφορα άλλα έξοδα.

Δαπάνες ταξιδιού για μετάβαση στην χώρα υποδοχής με πτήση οικονομικής θέσης.
Δαπάνες ταξιδιωτικής ασφάλισης.

Η δράση θα υλοποιηθεί σε 3 ροές ανά 5 άτομα για 2 εβδομάδες ανά ροή.

1η ροή: 10 Ιανουαρίου έως 23 Ιανουαρίου
2η ροή: 24 Ιανουαρίου έως 6 Φεβρουαρίου
3η ροή: 7 Φεβρουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου.

Εκτός από περίοδος μειωμένης κίνησης για τους Έλληνες πράκτορες είναι και η εποχή που λειτουργούν οι σημαντικότερες εκθέσεις στην Γερμανία και όπου είναι σκοπός να μπορέσουμε να την επισκεφθούμε. Οι πιο σημαντικές εκθέσεις, στις οποίες συμμετέχει και ο εταίρος υποδοχής AK Pegasus Reisebüro GmbH, είναι οι FREE München και CMT Stuttgart. Υπάρχει και η πρόβλεψη για πιθανή 4η ροή, μεταξύ 1-20 Ιουνίου.

Μπορούν να συμμετάσχουν ιδιοκτήτες ή υψηλόβαθμα στελέχη τουριστικών γραφείων και πρακτορείων, οι οποίοι προΐστανται των υπολοίπων στελεχών στις επιχειρήσεις τους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο σχέδιο όπου θα δηλώνουν ημερομηνίες διαθεσιμότητας, προσκομίζοντας ταυτόχρονα και τα παρακάτω:

  • Βιογραφικό σημείωμα στην αγγλική γλώσσα
  • Αποδεικτικά γνώσης ξένης γλώσσας (Γερμανικά ή/και Αγγλικά). Αν υπάρχουν ενισχύουν την υποψηφιότητα. Η μη ύπαρξη πιστοποιητικών ΔΕΝ συνεπάγεται απόρριψη της υποψηφιότητας.
  • Αστυνομική ταυτότητα σε φωτοτυπία
  • Υπεύθυνη δήλωση αληθών στοιχείων επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής.
  • Φωτοτυπία τραπεζικού λογαριασμού του ενδιαφερόμενου.

Πηγή: diorismos.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *