Επιμορφωτικό πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης και οργανωσιακής ψυχολογίας στο σχολικό χώρο

Κοινοποιήστε το άρθρο

seminarioΣε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, η Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΕΜΑΠΕ), στο πλαίσιο των επιμορφωτικών & επιστημονικών της δραστηριοτήτων, ανακοινώνει την διοργάνωση ετήσιου Προγράμματος Επιμόρφωσης για την προετοιμασία των στελεχών της δημόσιας εκπαίδευσης αλλά και για όποιον έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην  διοίκηση και στην οργανωσιακή ψυχολογία της εκπαίδευσης. Το Πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο προγραμματισμένων δράσεων για θέματα επαγγελματικής ανάπτυξης εκπαιδευτικών σχετικά με την εκπαίδευση σε ετήσια βάση από Α.Ε.Ι.

Την Επιστημονική Επιμέλεια και  Εποπτεία του συγκεκριμένου προγράμματος έχει το Εργαστήριο Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάλυσης της Οικογένειας και του Καταναλωτή του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας & Οικολογίας της Σχολής Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας & Εφαρμοσμένων Οικονομικών του ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. Εκπαιδευτές στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ομάδα Πανεπιστημιακών Καθηγητών και Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού.

Ώρες διεξαγωγής μαθημάτων:

Παρασκευή / Σάββατο / Κυριακή: 9.00 πμ – 2.00 μμ ή 3.00 μμ – 8.00 μμ

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται μέχρι 23 Δεκεμβρίου 2014 αποκλειστικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο gr.primarymusic @ gmail.comκαι πρέπει να περιλαμβάνουν, πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και σύντομο βιογραφικό σημείωμα (έως 500 λέξεις).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 211.109.72.35-38 (Γραμματεία Προγράμματος, ΚΔΒΜ2 ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ), στον ιστοχώρο της ΕΕΜΑΠΕ www.primarymusic.gr ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Προγράμματος στο e–mail: gr.primarymusic @ gmail.com

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *