Χριστουγεννιάτικες Παιδικές Εκδηλώσεις στο Δήμο Λαμιέων

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 147

christmasΟ Δήμος Λαμιέων στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων για το 2014, διοργανώνει δράσεις για τα παιδιά με δημιουργικό παιχνίδι σε γιορτινή ατμόσφαιρα το πρωί του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου από τις 11.00 έως τις 13.00 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα και προσκαλούν τους μικρούς τους  φίλους να συμμετάσχουν στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και χειροτεχνίας, στον στολισμό του «Δέντρου των Ευχών» και σε πολλά παιχνίδια μέσα σε μια ατμόσφαιρα μαγική!

Χριστουγεννιάτικα Λιχουδοπαιχνίδια

«Μαγικά Μπισκοτάκια»

Στο εργαστήρι των ξωτικών, μικροί και μεγάλοι θα φτιάξουν και θα γευτούν τα μαγικά πεντανόστιμα μπισκοτάκια τους, θα ταξιδέψουν στο κόσμο του μπισκότου με αγνά υλικά, ζύμωμα αλλά το κυριότερο μαγικό συστατικό του….. την  αγάπη!

«Το Δέντρο των ευχών»

Τα ξωτικά μας προσκαλούν να στολίσουμε το «Δέντρο των Ευχών»! Ελάτε να φτιάξουμε το πιο όμορφο δέντρο με μια ευχή… το «Δέντρο των Ευχών» να φωτίζει για πάντα τις καρδιές μας με χαρά και αγάπη!

«Τα ξωτικά κάνουν μαγικά και φτιάχνουν στολίδια»

Πώς μπορούν τα ξωτικά να μεταμορφώσουν ένα χρωματιστό κομμάτι χαρτί σε στολίδι; Και όμως μπορούν! Μας περιμένουν να φτιάξουμε τα δικά μας στολίδια και να δούμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στα χέρια μας!

«Παιχνιδοκαμώματα»

Τα αγαπημένα μας ξωτικά είναι πολύ παιχνιδιάρικα και τους αρέσει πολύ να διασκεδάζουν! Ελάτε να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να μάθουμε τα παιχνίδια των ξωτικών.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο στο Δήμο Πολυγύρου για Καθηγητές Φυσικής Αγωγής
Προηγούμενο άρθρο
OTA: Μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για κινητικότητα
Μενού