Θέσεις εργασίας στην γαλλική εταιρεία Ski Olympic σε χιονοδρομικά κέντρα στις Αλπεις.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 160

wondrous-chalet-in-the-french-alps-in-wiΟι θέσεις αφορούν τη στελέχωση των σαλέ στις πίστες σκι, των ξενοδοχείων και των μπαρ που λειτουργούν στα χιονοδρομικά κέντρα και αφορούν απασχόληση με συμβόλαιο ορισμένου χρόνου διάρκειας έως τον Μάιο του 2015. Η εταιρεία παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και μπόνους, ενώ για τις περισσότερες θέσεις απαιτείται και προϋπηρεσία στο αντικείμενο.

Η γνώση της γαλλικής γλώσσας σε βασικό και ανώτερο επίπεδο αποτελεί προαπαιτούμενο για τους υποψη- φίους, ενώ τις θέσεις θα καταλάβουν ένας Μπαρίστα με εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης και ένας Βοηθός Σεφ, ο οποίος θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον εμπειρία στο κέτερινγκ, στην υγιεινή τροφίμων και χώρων.

Επίσης, ζητούνται ένας Επικεφαλής Σεφ (Head Chef), κάτοχος των απαραίτητων πιστοποιήσεων της εμπειρίας του, ένας Plongeur/Kitchen Porter με ευχάριστη προσωπικότητα και εργατικότητα για τον έλεγχο του επιπέδου καθαριότητας της κουζίνας, και ένας Chief Chalet με εκτεταμένη προϋπηρεσία σε καθήκοντα κουζίνας και κέτερινγκ και σε βάθος γνώση εξειδικευμένων γεύσεων και μενού. Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων, κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και έως το τέλος Μαΐου, ενώ θα τους παρασχεθούν εκπαίδευση, εργασιακός εξοπλισμός, χώρος διαμονής, διατροφή και ρεπό, δυνατότητα ταξιδίων από και προς τη Γαλλία, μπόνους, δωρεάν μαθήματα σκι και έκπτωση στις τιμές στα γεύματα και τα ποτά των μπαρ της Ski Olympic.

Βιογραφικά
Για την αποστολή βιογραφικών και αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα

http://www.seasonworkers.com/hospitalityjobs/searchresults.aspx?q=christmas

Πηγή:proson.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πρακτική για 72 δικηγόρους σε ΣτΕ, Αρειο Πάγο και Ελεγκτικό Συνέδριο
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για μηχανικούς, πωλητές εκμαγείων, αρχαιολόγους
Μενού