Το χρονοδιάγραμμα για την καταβολή εφάπαξ σε 11.000 δημόσιους υπαλλήλους

Κοινοποιήστε το άρθρο

ika21-300x171«Στο ταμείο για εφάπαξ 11.000 δημόσιοι υπάλληλοι», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος που φιλοξενεί στις οικονομικές του σελίδες  ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».

Το ενδεχόμενο απόδοσης εφάπαξ έρχεται να ενισχύσει τις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων, ωστόσο, την ίδια στιγμή, παλαιότερα δημοσιεύματα έκαναν λόγω για μείωση του εφάπαξ κατά 50%

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», το νέο χρονοδιάγραμμα για την καταβολή του εφάπαξ, περιλαμβάνει πληρωμές για 11.110 δημοσίους υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου του 2014.

Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα έχουν εξοφληθεί με τα ποσά που δικαιούνται καθώς τα ονόματά τους και οι συνταξιοδοτικές τους αποφάσεις έχουν ήδη αποσταλεί με δύο CDs από το Γενικό Λογιστήριο στο Ταμείο πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων εδώ και μερικές μέρες.

Το νέο αρχείο περιέχει υπαλλήλους του Δημοσίου, των δήμων και άλλων νομικών προσώπων που υπέβαλαν αίτηση αποχώρησης μέχρι τις 31 Αυγούστου 2013 και πήραν την οριστική συνταξιοδοτική τους απόφαση μέχρι τις 5 και τις 20 Φεβρουαρίου του 2014.

Οι πληρωμές τους αναμένεται να ξεκινήσουν εντός των επόμενων ημερών και θα έχουν ολοκληρωθεί ως το τέλος Ιανουαρίου του 2015.

Διαβάστε αναλυτικότερα το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής»

etypos1412

etypos1412 b

Πηγή : aftodioikisi.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *