Έκθεση Νέων Εταιριών και Σχεδιαστών: GREEK BRAND NEW

Κοινοποιήστε το άρθρο

cf360e11f72c6eeaf752d170577bba66_XLH GREEK BRAND NEW είναι μια εμπορική έκθεση μοναδική στο είδος της. Δημιουργήθηκε από την ανάγκη πολλών νέων εταιριών που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους μέσα στα χρόνια της κρίσης με ένα κοινό στόχο, να δώσουν το δικό τους στίγμα νεωτερισμού και αισθητικής της Ελλάδας η κάθε μια από το δικό της τομέα: Ρούχα, αξεσουάρ, beachwear, αντικείμενα DESIGN και φυσικά τουριστικά τα οποία κατασκευάζονται ή σχεδιάζονται στην Ελλάδα.

Oι εταιρίες και τα προϊόντα που παρουσιάζονται δεν είναι στο επίπεδο των σχεδίων και των ιδεών αλλά έτοιμα BRANDED προϊόντα πολλά από αυτά ήδη καταξιωμένα στην Ελλάδα και λίγα προς το παρόν και στο εξωτερικό

Απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και υπεύθυνους αγορών πολυκαταστημάτων, μεγάλων επιχειρήσεων, ξενοδοχείων και μουσείων που θέλουν να έχουν ελληνικά προϊόντα στα ράφια τους, όχι γιατί γράφουν επάνω Made in Greece αλλά γιατί έχουν πια σύγχρονο design, ισχυρό branding και εξαιρετική ποιότητα.

Η πρώτη αυτή συνδιοργάνωση είναι ο προάγγελος μιας κίνησης των ίδιων των εταιριών, των επιχειρήσεων και των σχεδιαστών να ξεκινήσουν μια προσπάθεια ορισμού αυτής της φρέσκιας, φωτεινής και λιτής, νέας Ελληνικής αισθητικής, να τη μοιραστούν με όλους όσοι δουλεύουν για κάτι καινούριο και ατενίζοντας πάντα πέρα από τον ορίζοντα να στοχεύσουν συντεταγμένα προς τις αγορές του εξωτερικού.

Αισιοδοξούμε στο άμεσο μέλλον να γίνει η ετήσια μεγάλη έκθεση όπου θα παρουσιάζεται ότι καινούριο και πρωτοποριακό σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα σε όλο το φάσμα των Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Να είναι το βήμα του λανσαρίσματος όλων των νέων μικρών επιχειρήσεων με ώθηση και στήριξη από όλους εμάς και ένας χώρος που θα καλούμε buyers από ξένες αγορές να γνωρίσουν και να ανοίξουν τις αγορές τους στη νέα σύγχρονη Ελλάδα.

H GREEK BRAND NEW θα πραγματοποιηθεί από 9 & 10 Ιανουαρίου και συνδιοργανώνεται από τις 22 εταιρίες που συμμετέχουν και τον χώρο The HUB Events, Αλκμήνης 5 στα Κάτω Πετράλωνα. Εύκολη πρόσβαση από το Σταθμό ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός και το σταθμό Ηλεκτρικού Πετράλωνα.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη μόνο για εμπόρους και εκπροσώπους του τύπου.

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *