Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 172

1111-300x187Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Αγίου Νικολάου που εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο Νομού Λασιθίου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ (Απορριμματοφόρων με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 1 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ-ΦΟΡΤΩΤΗΣ ) (ΟΜΑΔΑΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ Δ΄)
  • 1 ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΓΕΝΙΚΑ (ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ)
  • 1 ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αγίου Νικολάου, Γουρνιών και Γιαμπουδάκη γωνία, 1ος όροφος, Τ.Κ.72100 ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κ. Ανδρουλάκη και κ. Μαυρικάκη (τηλ. επικοινωνίας: 2841 3 40128 / 2841 3 40124).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Φορέας ΔΗΜΟΣ AΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Τύπος Πράξης Προκήρυξη Πλήρωσης Θέσεων με διαγωνισμό ή επιλογή στις οποίες περιλαμβάνονται και οι προκηρύξεις για επιλογή και πλήρωση θέσεων διευθυντικών στελεχών των ΝΠΔΔ, φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, και των επιχειρήσεων και φορέων των ΟΤΑ Α’ & Β’ βαθμού
Σχετικά Αρχεία ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Νομός/Νομοί Νομός Λασιθίου
Έντυπα ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 3

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού