Θέσεις Εργασίας στο Δήμο της Αγίας Βαρβάρας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 186

10Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αγίας Βαρβάρας ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) δάσκαλου Μουσικής Τεχνολογίας – Ηχοληψίας, ωρομίσθιας εκ περιτροπής απασχόλησης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη των αναγκών των πολιτιστικών τμημάτων της (Δημοτικό Ωδείο Αγίας Βαρβάρας, ) του σχολικού έτους 2014-2015.

1 ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΗΧΟΛΗΨΙΑ

Η αίτηση των υποψηφίων υποβάλλεται εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης.

Η αίτηση θα απευθύνεται προς το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αγίας Βαρβάρας» και θα υποβάλλεται στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β., Σίφνου & Αγίου Γεωργίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8.30 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. τηλ.: 210.5697223-4. Με την αίτηση συνυποβάλλονται τα παρακάτω απαιτούμενα δικαιολογητικά γενικών και ειδικών- τυπικών προσόντων των υποψηφίων:

Δικαιολογητικά των γενικών προσόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση η οποία πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από τα εξής δικαιολογητικά:

1. Βιογραφικό Σημείωμα.

2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητος των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου, δηλαδή αυτών όπου αναφέρεται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου.

3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις

4. Πιστοποιητικό οικείου Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, ότι ο υποψήφιος είναι εγγεγραμμένος στο δημοτολόγιο

5. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86, επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία να δηλώνεται:

  • Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη
  • Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα
  •  Η εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής.

Η τυχόν ανακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων στην υπεύθυνη δήλωση επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

6. Πλήρες αντίγραφο δελτίου ποινικού μητρώου

7. Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πρακτική άσκηση για κατόχους voucher στα Jumbo
Προηγούμενο άρθρο
Νέο πρόγραμμα για 7.000 ανέργους «Επιταγή διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ»
Μενού