Σεμινάριο οικιακής κομποστοποίησης στην Ελευσίνα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 147

seminarioΠερίπου 150 τόνοι βιοαποβλήτων, οδηγούνται προς κομποστοποίηση ετησίως στο Δήμο Ελευσίνας, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία. Ήδη ο Δήμος διένειμε δωρεάν σε κατοίκους της Ελευσίνας και της Μαγούλας, περίπου 600 κάδους οικιακής κομποστοποίησης, ενώ άμεσα θα διανεμηθούν άλλοι 100 χωρητικότητας 330 λίτρων, με στόχο να αυξηθούν οι ποσότητες των οικιακών απορριμμάτων που κομποστοποιούνται.

Ο κάθε κάδος, όπως σημειώνεται , συνοδεύεται από μικρό κάδο 5Lt (για μεταφορά των υλικών στον μεγάλο κάδο), φιάλη 1Lt με μικροοργανισμούς και ένζυμα για επιτάχυνση της κομποστοποίησης καθώς και 16/σέλιδο φυλλάδιο οδηγιών χρήσης.

Μετά τη διανομή των κάδων, οι νέοι και παλιοί κάτοχοι κάδων θα παρακολουθήσουν σεμινάριο με θέμα την οικιακή κομποστοποίηση, που θα διοργανωθεί στην Ελευσίνα.

Όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει κάδο κομποστοποίησης μπορεί να επικοινωνεί με το Τμήμα Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας στα τηλέφωνα 2105537248 ή 2105537223  για να εγγραφεί στη σχετική λίστα.

Οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι να εξαντληθούν οι προς διάθεση κάδοι. Για τη διανομή των κάδων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
1.060 ΚΕΠ συνδέθηκαν με το στο Σύστημα του Εθνικού Ποινικού Μητρώου του Υπουργείου Δικαιοσύνης
Προηγούμενο άρθρο
Σεμινάρια συμβουλευτικής γυναικών στη Θεσσαλονίκη
Μενού