Δήμος Θεσσαλονίκης: Από αύριο αρχίζει το πρώτο εξάμηνο του 2015 για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 159

imagesΗ περίοδος του πρώτου εξαμήνου για το 2015 του προγράμματος “Κοινωνικό Παντοπωλείο” από το Δήμο Θεσσαλονίκης ξεκινάει αύριο, Τρίτη 13 Ιανουαρίου.

Η συγκεκριμένη δομή λειτουργεί από το 2010 σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία “ΑΚΜΕ Κοινωνικό Παντοπωλείο”, τελεί υπό την αιγίδα της εταιρίας γενικού εμπορίου “Μαρινόπουλος Α.Ε.” και στεγάζεται σε χώρο επί της οδού Μοναστηρίου 124, παρέχοντας δωρεάν είδη παντοπωλείου, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ενδύματα, είδη οικιακού εξοπλισμού και παιχνίδια σε οικογένειες και μεμονωμένα άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Κάθε εξάμηνο εξυπηρετούνται 200 άπορες οικογένειες, με την επίδειξη ειδικής κάρτας. Από αύριο θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα οι νέοι δικαιούχοι, οι αιτήσεις των οποίων έγιναν δεκτές από το Δήμο Θεσσαλονίκης, μετά από σχετική ανακοίνωση που προηγήθηκε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

«Ευχαριστώ την εταιρία “Μαρινόπουλος Α.Ε.”, η οποία επί σειρά ετών στηρίζει με το πρόγραμμα αυτό το Δήμο Θεσσαλονίκης» ανέφερε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα και πρόσθεσε: «Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνεται η δυνατότητα σε συνανθρώπους μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση να έχουν την πρόσβαση με αξιοπρέπεια σε είδη πρώτης ανάγκης, και μάλιστα σε ποσότητες ανάλογες με τις ανάγκες των οικογενειών τους. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης φροντίζει με δράσεις και δομές να στηρίζει τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες”.

Πηγή: thestival.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στην Εταιρία ΚΟΖΑΝ στην Αθήνα
Προηγούμενο άρθρο
6 συμβάσεις έργου στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Μενού