Λήγουν στις 19/1 οι αιτήσεις εγγραφής στον κατάλογο Συμβούλων Υποστήριξης/Ενημέρωσης του προγράμματος e-inclusion.gr για τους πτυχιούχος πληροφορικής ΑΕΙ/ΤΕΙ. Κάντε την αίτηση σας τώρα!

Κοινοποιήστε το άρθρο

αρχείο λήψης (2)Σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 ¨κλείνουν¨οι αιτήσεις εγγραφής φυσικών προσώπων στον κατάλογο Συμβούλων Υποστήριξης/Ενημέρωσης  του προγράμματος e-inclusion.gr για τους πτυχιούχος πληροφορικής ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Η Vellum Global Educational Services A.E. σε συνεργασία με έναν εκ των μεγαλυτέρων παρόχων τηλεπικοινωνίας  και internet και με μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων παροχής υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας και συσκευών πληροφορικής (Tablet, netbook, Laptop)  δημιουργούν μητρώο πτυχιούχων πληροφορικής ΑΕΙ/ΤΕΙ για τη συμμετοχή τους στο έργο «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες  Σύγκλισης» .

Δικαίωμα Συμμετοχής στον Κατάλογο Συμβούλων Υποστήριξης/Ενημέρωσης σε ΤΠΕ έχουν φυσικά πρόσωπα εκτός των στελεχών του προσωπικού των Παρόχων/προμηθευτών τα οποία δύνανται, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της δράσης, να παρέχουν κατ’ οίκον συμβουλευτική υποστήριξη/ενημέρωση σε θέματα ΤΠΕ στους ωφελούμενους, μέσω της συνεργασίας τους με τους Παρόχους/Προμηθευτές.

Για τη συμμετοχή τους στη δράση, οι παραπάνω ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλύπτουν τις ακόλουθες αντίστοιχες προδιαγραφές: Τα φυσικά πρόσωπα εκτός των στελεχών του προσωπικού των Παρόχων/Προμηθευτών θα πρέπει να είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με αντικείμενο ΤΠΕ ή να έχουν μεταπτυχιακό τίτλο σε θέματα ΤΠΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εγγραφούν άμεσα στην ειδική ιστοσελίδα της δράσης www.e-inclusion.gr  ως «Σύμβουλος- Φυσικό Πρόσωπο» έως και την 19η Ιανουαρίου 2015. Οι εγγραφές έχουν αρχίσει καθώς και η αποστολή των σχετικών δικαιολογητικών. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της τελικής έγκρισης των Συμβούλων του Καταλόγου αναμένεται έως την 28η Ιανουαρίου 2015.

Παράλληλα θα πρέπει να υποβάλλουν Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΕΔΩ για την υπογραφή σύμβασης με τη Vellum Global Educational Services A.E. εφόσον επιθυμούν να συνεργαστούν με τα συμβεβλημένα με τη Vellum καταστήματα που συμμετέχουν στη δράση στις 8 περιφέρειες υλοποίησης του προγράμματος.

Οι περιφέρεις είναι οι παρακάτω:

Ανατολική Μακεδονία-Θράκη,

Ήπειρος,

Δυτική Ελλάδα,

Θεσσαλία,

Ιόνιοι Νήσοι,

Κρήτη,

Πελοπόννησος,

Βόρειο Αιγαίο.

Περισσότερες πληροφορίες, υπόδειγμα σύμβασης, οδηγό υλοποίησης θα λάβετε μετά την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

 

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *