Θέσεις Εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 133

ergasiaaaa-300x2259 θέσεις με Σύμβαση Ανάθεσης Έργου ανακοινώθηκαν από το  Πανεπιστήμιο Πατρών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την θέση που σας ενδιαφέρει μπορείτε να πατήσετε πάνω στον αντίστοιχο σύνδεσμο. 

Tσσερις (4) θέσεις για την υλοποίηση του έργου ««Micro- based diagnosis for pneumothorax and detection of air cavities in body – Διάγνωση του πνευμοθώρακα και εντοπισμός των κοιλοτήτων αέρα εντός του σώματος, με βάση τη μικροκυματική ακτινοβολία» (ΠΕ Διπλωματούχος Ηλεκ/γος Μηχ/κός και Μηχ/κός Η/Υ, ΤΕ Ηλεκτρονικής, PhD Ηλεκ/γος Μηχ/κός, Διπλωματούχος Ιατρός)
Καταληκτική ημερομηνία: 18/02/2015

Μία (1) θέση για την υλοποίηση του έργου «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Νέων Πολυμερικών και Υβριδικών Δεκτών Ηλεκτρονίων και Εφαρμογή τους σε Οργανικά Φωτοβολταϊκά» (Υπ. Διδάκτορας – ΠΕ Χημείας)
Καταληκτική ημερομηνία: 13/02/2015

Μία (1) θέση για την υλοποίηση του έργου «Γενωμική επιλογή σε γαλακτοπαραγωγά πρόβατα» (ΠΕ Κτηνίατρος ή Βιολόγος κάτοχος PhD)
Καταληκτική ημερομηνία: 13/02/2015

Τρεις (3) θέσεις για την υλοποίηση του έργου «ΘΑΛΗΣ- Ο Ρόλος της Ντοπαμίνης στη Νευρωνική Πλαστικότητα και στη Μάθηση και Μνήμη σε επίμυες, σε μοντέλα ντοπαμινεργικής απονεύρωσης και σε ασθενείς με νόσο του Parkinson» (2 ΠΕ Βιολογίας, 1 θέση ΔΕ)
Καταληκτική ημερομηνία: 13/02/2015

Πηγή: career.duth.gr

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
Προηγούμενο άρθρο
Ενημερωθείτε για τις Αλλαγές στο εξεταστικό σύστημα του Λυκείου
Μενού