Είσαι πτυχιούχος πληροφορικής ΑΕΙ/ΤΕΙ; Μπορείς να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα e-inclusion ως Σύμβουλος Υποστήριξης / Ενημέρωσης.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 160

αρχείο-λήψης-141Η Vellum Global Educational Services A.E. σε συνεργασία με έναν εκ των μεγαλυτέρων παρόχων τηλεπικοινωνίας  και internet και με μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων παροχής υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας και συσκευών πληροφορικής (Tablet, netbook, Laptop)  δημιουργούν μητρώο πτυχιούχων πληροφορικής ΑΕΙ/ΤΕΙ για τη συμμετοχή τους στο έργο «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες  Σύγκλισης» .

Δικαίωμα Συμμετοχής στον Κατάλογο Συμβούλων Υποστήριξης/Ενημέρωσης σε ΤΠΕ έχουν φυσικά πρόσωπα εκτός των στελεχών του προσωπικού των Παρόχων/προμηθευτών τα οποία δύνανται, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της δράσης, να παρέχουν κατ’ οίκον συμβουλευτική υποστήριξη/ενημέρωση σε θέματα ΤΠΕ στους ωφελούμενους, μέσω της συνεργασίας τους με τους Παρόχους/Προμηθευτές.

Για τη συμμετοχή τους στη δράση, οι παραπάνω ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλύπτουν τις ακόλουθες αντίστοιχες προδιαγραφές: Τα φυσικά πρόσωπα εκτός των στελεχών του προσωπικού των Παρόχων/Προμηθευτών θα πρέπει να είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με αντικείμενο ΤΠΕ ή να έχουν μεταπτυχιακό τίτλο σε θέματα ΤΠΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εγγραφούν άμεσα στην ειδική ιστοσελίδα της δράσης www.e-inclusion.gr  ως «Σύμβουλος- Φυσικό Πρόσωπο»  για τη συμμετοχή τους στη Β’ Φάση Υλοποίησης μετά τις 06 Φεβρουαρίου 2015 και το αργότερο μέχρι τις 30.06.2015. Οι εγγραφές έχουν αρχίσει καθώς και η αποστολή των σχετικών δικαιολογητικών.

Παράλληλα θα πρέπει να υποβάλλουν Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΕΔΩ για την υπογραφή σύμβασης με τη Vellum Global Educational Services A.E. εφόσον επιθυμούν να συνεργαστούν με τα συμβεβλημένα με τη Vellum καταστήματα που συμμετέχουν στη δράση στις 8 περιφέρειες υλοποίησης του προγράμματος.

Οι περιφέρεις είναι οι παρακάτω:

Ανατολική Μακεδονία-Θράκη,

Ήπειρος,

Δυτική Ελλάδα,

Θεσσαλία,

Ιόνιοι Νήσοι,

Κρήτη,

Πελοπόννησος,

Βόρειο Αιγαίο.

Περισσότερες πληροφορίες, υπόδειγμα σύμβασης, οδηγό υλοποίησης θα λάβετε μετά την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

 

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Υπαλλήλους Αποθήκης με γνώσεις στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε.
Μενού