91 Θέσεις Εργασίας στη Δυτική Μακεδονία στη ΔΕΗ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 151

deh-300x187To Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη 91 εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ορυχείων & Κλάδων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν από 11.02.2015 μέχρι και 20.02.2015 στη Γραμματεία του Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας του ΛΚΔΜ 23ο Χιλ. Κοζάνης- Πτολ/δος (αρμόδιος υπάλληλος κ. Παταρίδης, τηλέφωνο 2463052403,437), την ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, υποβάλλοντας συνημμένα, τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά με την υποβολή της αίτησης :

1. Αίτηση συμμετοχής -Υπεύθυνη Δήλωση (χορηγείται απο την υπηρεσία)

2. Πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ για τον προσδιορισμό του χρονικού διαστήματος ανεργίας του υποψηφίου, η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από (10) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας

3. Πιστοποιητικά αρμόδιων φορέων από τα οποία θα προκύπτει η οικογενειακή και κοινωνική κατάσταση του υποψηφίου (άγαμος, έγγαμος, αριθμός τέκνων, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, ειδικές ανάγκες σε μέλη της οικογένειας του, γονέας η τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας κ.λ.π.).

4. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας.

Πηγή: aftodioikisi.gr

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Πωλητές στα καταστήματα INTERSPORT σε Αττική, Κέρκυρα και Ρόδο
Προηγούμενο άρθρο
Η νέα προκήρυξη για 52.818 προσλήψεις
Μενού