Θέσεις Εργασιας για Εργαστηριακούς Συνεργάτες στο ΤΕΙ Πελοποννήσου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 134

job-hunting2Η Συνέλευση του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου αποφασίζει τη συμπληρωματική προκήρυξη για πρόσληψη Εργαστηριακών Συνεργατών με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για το εαρινό εξάμηνο 2014-2015 προκειμένου να καλυφθούν διδακτικές ή άλλες επιστημονικές ανάγκες του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου ως ακολούθως:

Εργαστηριακοί Συνεργάτες Τ.Ε.Ι.

Οι Εργαστηριακοί Συνεργάτες θα πρέπει να είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών συναφή με την ειδικότητα της θέσης που πρόκειται να πληρωθεί.

α) Πέντε (5) τουλάχιστον έτη επαγγελματικής δραστηριότητας αντίστοιχης του επιπέδου σπουδών, σε αντικείμενο σχετικό με την ειδικότητα της θέσης που προκηρύσσεται από τη λήψη του βασικού πτυχίου ή διπλώματος. Η ανωτέρω επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι τρία (3) έτη διδακτικό έργο σε Πανεπιστήμια ή Τ.Ε.Ι. ή ομοταγή ιδρύματα του εξωτερικού.

β) Τεκμηριωμένη ικανότητα υπεύθυνης εφαρμογής επιστημονικών γνώσεων και τεχνολογικών μεθόδων ή εκτέλεσης τμήματος ερευνητικού έργου κατάλληλου επιπέδου στην ειδικότητα της θέσης που προκηρύσσεται.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.teikal.gr/

Πηγή: career.duth.gr

Μενού