Επισπεύδεται η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων α’ τριμήνου 2015.

Κοινοποιήστε το άρθρο

lefta112Επισπεύδεται η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων α’ τριμήνου 2015. Η κίνηση που ανακοινώθηκε από την αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Θεανώ Φωτίου έρχεται την ίδια μέρα που έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει ολιγοήμερη καθυστέρηση στην εξόφληση των δικαιούχων για το 2014.

Όπως αναφέρεται η κα Φωτίου έδωσε εντολή για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του 1ου τριμήνου του 2015, συνολικού ποσού 130 εκατομμυρίων ευρώ, νωρίτερα από την προηγούμενη χρονιά. Έτσι, οι περίπου 700.000 δικαιούχοι φέτος θα πληρωθούν το αργότερο μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, 8 Απριλίου.

Επιπλέον, μετά από συνάντησή της με τον Διοικητή του ΟΓΑ κ. Ξ. Βεργίνη, έδωσε οδηγίες στις υπηρεσίες του Υπουργείου ώστε ένα ποσό περίπου 25 εκατομμυρίων από τις λεγόμενες «τροποποιητικές δηλώσεις» των δικαιούχων περασμένων ετών, να πληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 10/3/2015.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο δεν θα πληρωθούν επιδόματα σε όσους έκαναν συμπληρωματικές αιτήσεις Α21, και είναι δικαιούχοι 2014. Σύμφωνα με πληροφορίες απαιτούνται 25 εκατ. ευρώ, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στις 3-5 Μαρτίου.

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *