Θέσεις Εργασίας στη Διεύθυνση Συντήρησης Αρχαίων και Νεωτέρων Μνημείων στην Αθήνα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 180

arxaiologΠρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του υποέργου 2 «Συντήρηση Διακόσμου οικίας Λοβέρδου» του έργου «Στερέωση – Αποκατάσταση και αλλαγή χρήσης κτιριακού συγκροτήματος διατηρητέου Μεγάρου Τσίλλερ – Λοβέρδου, Ιδιοκτησίας Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, επί της οδού Μαυρομιχάλη 8 στην Αθήνα» το οποίο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ 2007-2013» με κωδικό ΟΠΣ 376607 και εκτελείται απολογιστικά και με αυτεπιστασία από τη ΔΣΑΝΜ του ΥΠΠΟΑ .

Για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης μεταλλικών αντικειμένων

1 ΤΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (Ομάδα Α’)

1 ΔΕ Τεχνικοί Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (Έργων Τέχνης)

Για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης ψηφιδωτών, δαπέδων, Ορθομαρμαρώσεων, σε τζακιά κ.τ.λ.

2 ΠΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων με εξειδίκευση στο κεραμικό, λίθο και ψηφιδωτό

2 ΤΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (Ομάδα Α’)

1 ΔΕ Τεχνικοί Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (Έργων Τέχνης)

Για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης ζωγραφικού διακόσμου

5 ΤΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (Ομάδα Β’)

5 ΔΕ Τεχνικοί Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (Έργων Ζωγραφικής)

Για την εκτέλεση βοηθητικών εργασιών στα πλαίσια συντήρησης

4 ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: ΔΣΑΝΜ (Πειραιώς 81 Αθήνα Τ. Κ. 105 53) (τηλ. επικοινωνίας: 210 3215548) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 02-03-2015 έως 06-03-2015).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού.

Η μη δήλωση ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού