Θέσεις Εργασίας στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 148

θεσεις εργασίαςΤo Μουσείο Ασιατικής Τέχνης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης, που εδρεύει στην Κέρκυρα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 9 ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων
  • 2 ΔΕ Νυχτοφυλάκων
  • 3 ΥΕ Καθαριστών/στριών

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Παλαιά Ανάκτορα, Τ.Κ. 491 00 Κέρκυρα, απευθύνοντάς την στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης υπόψη κας Άννας Κοσκινά ή κας Ειρήνης Μέξα (τηλ. επικοινωνίας: 2661030443).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Υπαλλήλους Γραφείου σε γραφείο Γεωργικών και Περιβαλλοντολογικών Μελετών στη Νεάπολη Λακωνίας
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
Μενού