Θέσεις Εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 177

emprego-300x152Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Ανθρωποκεντρική Βελτιστοποίηση Ενεργειακής Απόδοσης Επιχειρηματικών Κτιρίων» (ECOBUILDING)», με κωδικό αριθμό 11ΣΥΝ_6_1119 που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης – ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ-ΙΙ), Άξονας Προτεραιότητας (Α.Π.)

1 «Δημιουργία και Αξιοποίηση της Καινοτομίας Υποστηριζόμενης από Έρευνα και Τεχνολογική Ανάπτυξη», Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (Π.Ε.Π.) Μακεδονίας – Θράκης, Α.Π.

4 «Ψηφιακή Σύγκλιση και Επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» και Π.Ε.Π. Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας-Ηπείρου, Α.Π.

8 «Ψηφιακή Σύγκλιση και Επιχειρηματικότητα Στερεάς Ελλάδας», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ 2007-2013) – Ερευνητικό Χρηματοδοτούμενο Έργο «Συνεργασία 2011 – Συμπράξεις παραγωγικών και ερευνητικών φορέων σε εστιασμένους ερευνητικούς και τεχνολογικούς τομείς », απευθύνει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης ανάθεσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για πέντε (5) θέσεις συνεργατών, όπως ειδικότερα περιγράφονται κατωτέρω:

ΘΕΣΗ: Επιστημονικός Συνεργάτης ειδικότητας Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ / ΠληροφορικήςΕ. Π.

Ανάπτυξη αλγορίθμων και υλοποίηση λογισμικού για την προσομοίωση και αυτοματισμό ενεργειακής διαχείρισης κτιρίων μέσω συστήματος υποστήριξης αποφάσεων.

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

1. Πτυχίο ΑΕΙ Τμήματος ειδικότητας Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ ή ΑΕΙ Πληροφορικής

2. Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας 3. Εξειδίκευση σε προγραμματισμό για την ανάπτυξη αλγορίθμων – συναφής με το αντικείμενο του έργου ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ – ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ Α/ Α ΠΡΟΣΟΝ – ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ 1 Βαθμός τίτλου σπουδών ΑΕΙ (στη 10βαθμη κλίμακα) Βαθμός x 100 2 Γνώση ξένης (αγγλικής) γλώσσας (Καλή Β2) 30

3 Εξειδίκευση σε προγραμματισμό για την ανάπτυξη αλγορίθμων – συναφής με το αντικείμενο του έργου ΝΑΙ/ΟΧΙ

4 Συνέντευξη Έως 100 Η προσμέτρηση μονάδων βαθμολόγησης πραγματοποιείται μόνο για τα προσόντα εκείνα τα οποία αναφέρονται στα απαιτούμενα προσόντα-κριτήρια της πρόσκλησης και βρίσκονται σε αντικειμενική συνάφεια με τις απαιτήσεις του έργου.

Οι προκριθέντες υποψήφιοι ή όσοι από αυτούς κριθούν καταλληλότεροι ενδέχεται να κληθούν σε συνέντευξη σε περίπτωση που κριθεί ότι απαιτούνται επιπλέον στοιχεία για την αξιολόγησή τους.Ε. Π.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Πρόταση Σύναψης Σύμβασης Έργου (επισυνάπτεται)

2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα

3. Αντίγραφα βασικών τίτλων σπουδών, λοιπών τίτλων σπουδών, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα απαιτούμενα προσόντα και τα στοιχεία που θα αναφέρονται στο βιογραφικό.

Προσόντα που αναφέρονται είτε στην πρόταση, είτε στο βιογραφικό σημείωμα αλλά δεν τεκμηριώνονται με την υποβολή των αντιστοίχων πιστοποιητικών δεν θα ληφθούν υπόψη και δεν θα μοριοδοτηθούν για την τελική κατάταξη των υποψηφίων.

Θα ληφθούν υπόψη μόνο οι προτάσεις που θα κατατεθούν ή θα αποσταλούν σε σφραγισμένο φάκελο και θα παραληφθούν από το ΕΚΕΤΑ, με ευθύνη του υποψηφίου, το αργότερο μέχρι την 23/03/2015 και ώρα 14.00 στη διεύθυνση: ΕΚΕΤΑ / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) 6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης Τ.Θ. 60361 570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη Προτάσεις οι οποίες θα υποβληθούν μετά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες και δεν θα αξιολογούνται.

Στο εξωτερικό μέρος του φακέλου υποβολής της πρότασης θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς τα εξής: Πρόταση για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 10214 – 06/03/201

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ καθώς επίσης να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής

ΕΣΠΑ Εργασία – Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Πρέσια Ιωάννα
(ioanna_prs@hotmail.com)

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Λαυρεωτικής
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Μηχανολόγους – Μηχανικούς και Γραμματειακή Υποστήριξη στην Αθήνα
Μενού