Θέσεις Εργασίας για Export Area Sales Manager στη ΜΕΒΓΑΛ στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποιήστε το άρθρο

images (18)Η ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες, προσφέρει στην Ελλάδα και το εξωτερικό γαλακτοκομικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, συνδυάζοντας κατά τον καλύτερο τρόπο την παράδοση με την τεχνολογία.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξής μας, αναζητείται για να ενταχθεί στην δραστήρια ομάδα των ανθρώπων της Διεύθυνσης Εξαγωγών στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης: Export Area Sales Manager.

Αναφέρεται στον Διευθυντή Εξαγωγών. Είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση και την ανάπτυξη των πωλήσεων στις χώρες ευθύνης του τις οποίες επισκέπτεται τακτικά.

Στα πλαίσια αυτά συμμετέχει στην χάραξη του πλάνου πωλήσεων και συντονίζει, παρακολουθεί και κατευθύνει τις απαραίτητες ενέργειες για την προώθηση των προϊόντων στις χώρες ευθύνης του και την άρτια εκπροσώπηση της εταιρείας στο εξωτερικό.

Είναι πτυχιούχος Α.Ε.Ι., κατά προτίμηση οικονομικής κατεύθυνσης, χειρίζεται άριστα Η/Υ, είναι πολύ καλός γνώστης της Αγγλικής Γλώσσας με επιθυμητή μια δεύτερη ξένη γλώσσα και με προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 – 5 ετών στον τομέα των εξαγωγών καταναλωτικών προϊόντων – τροφίμων (FMCG).

Διαθέτει ομαδικό πνεύμα, άριστες οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Προσφέρουμε ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και παροχών, ένα δυναμικό, δημιουργικό και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης.

Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, έως την Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015, μέσω e-mail: hr@mevgal.gr ή μέσω της ιστοσελίδας μας: www.mevgal.gr

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *