Πρακτική άσκηση 2015 για νέους στη Vivartia

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 318

vivartia_1442285381Τη δυνατότητα σε φοιτητές να απασχοληθούν για σύντομα χρονικά διαστήματα στις διάφορες διευθύνσεις των εταιριών του ομίλου εγκαινίασε η Vivartia μέσω της πρωτοβουλίας Talent Wanted.

Στόχος της εταιρίας είναι να στηρίξει τους νέους αποφοίτους προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν την πρώτη εργασιακή εμπειρία σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις.

Μέσα από την πρωτοβουλία Talent Wanted, οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με την αγορά εργασίας, να προχωρήσουν στην ορθή επιλογή κατεύθυνσης για μετέπειτα σπουδές ή εξειδίκευσης, να εμπλουτίσουν με επιπλέον ικανότητες και εμπειρία το βιογραφικό τους και να κερδίσουν συστάσεις από ιδιαίτερα αξιόλογους και έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου ενδιαφέροντος τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διαμόρφωση του προγράμματος στηρίζεται σε πραγματικές ανάγκες διευθύνσεων ή/και τμημάτων της Vivartia. Οι ανάγκες αυτές αφορούν στην εκπόνηση projects ή σε πρακτική άσκηση και θα καλύπτονται από νέα άτομα, χωρίς εμπειρία μεν, αλλά με ισχυρή θέληση, φρέσκο τρόπο σκέψης και δεξιότητες «νέας γενιάς», αναφέρει η εταιρία.

Οι θέσεις αφορούν σε ειδικότητες όπως: διασφάλιση ποιότητας, τεχνική υποστήριξη, λογιστήριο, Υποδοχή νέου Εξοπλισμού, Trade Marketing, Δ/νση Διαχείρισης Ποιότητας, Χρηματοοικονομική Διαχείριση, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης δείτε εδω

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για Μητέρες στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Εργαστήριο Οδοντικής Τεχνολογίας Scandinavian Dental Group
Μενού