Πρακτική άσκηση για 10 πτυχιούχους στην Roche Hellas

Κοινοποιήστε το άρθρο

images-85«Παράθυρο» επαγγελματικής εξειδίκευσης και απασχόλησης σε νέους Έλληνες επιστήμονες ανοίγει η πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία Roche Hellas, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος έμμισθης επαγγελματικής εξειδίκευσης, Roche Management Trainee.

Το πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα δώσει την  ευκαιρία σε 10 νέους πτυχιούχους να απασχοληθούν έμμισθα για 18 μήνες σε διάφορες θέσεις μέσα την εταιρεία.

Το 2013 έγιναν 1.392 αιτήσεις για τις 10 θέσεις. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την εταιρία, 5 από τους 10 αποφοίτους του πρώτου χρόνου υλοποίησης του προγράμματος  απασχολούνται στην εταιρεία ενώ οι υπόλοιποι εργάζονται σε μεγάλες εταιρείες στο αντικείμενό τους. Ακόμη μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερόμενων επιστημόνων προσέλκυσε το καινοτόμο πρόγραμμα το 2014 – έγιναν 1.661 αιτήσεις.

Όπως διευκρινίζει με ανακοίνωσή της η εταιρία, οι 10 νέοι που θα προκριθούν μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας αξιολόγησης, θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν για 18 μήνες ως εκπαιδευόμενοι στη Roche Hellas, κάνοντας έτσι ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους σε ένα εργασιακό περιβάλλον, το οποίο έχει διακριθεί ως ιδανικό στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, εντάσσεται  στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την εταιρεία Roche Hellas.

Με αφορμή την έναρξη του εφετινού προγράμματος η κυρία Κική Τσιάμη, Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων της Roche Hellas  δήλωσε ότι «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που υλοποιούμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Management Trainee Program – μία πρωτοβουλία που το 2014 απέσπασε το ΒΡΑΒΕΙΟ της πιο καινοτόμου πρακτικής ανθρώπινου δυναμικού στα HR Excellence Awards (ΕΕΔΕ). Το πρόγραμμα, δίνει την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες της χώρας μας να αποκτήσουν σημαντική επαγγελματική εμπειρία ενώ ταυτόχρονα μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση αναπτύσσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους, διευρύνουν τους ορίζοντές τους και αποκτούν τις βάσεις για μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία».

Προϋποθέσεις Συμμετοχής στο Management Trainee Program

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (σε πεδίο σχετικό με το αντικείμενο της θέσης που θα διεκδικήσουν και με βαθμό μεγαλύτερο του 7) και μεταπτυχιακό, μέγιστη σχετική εργασιακή εμπειρία έως ένα έτος, πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας, άρτια γνώση χειρισμού Η/Υ, καθώς και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψήφιους.

Οι νέοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους μέχρι τις 30 Απριλίου μέσω της ιστοσελίδας www.icapcareer.gr

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *