Ενημερωθείτε για την έναρξη των αιτήσεων των Δημόσιων ΙΕΚ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 128

51-300x154Ξεκινάει το νέο έτος κατάρτισης, 2015-2106, με στόχο το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων να ενισχύσει τον θεσμό των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Στο σύνδεσμο https://iek.sch.gr γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, για το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης 2015Β.

Το σύστημα θα μείνει ανοικτό μέχρι τη Δευτέρα 21/9/2015 και ώρα 12:00. Δεν θα δοθεί παράταση.

Όσοι καταρτίζονται ήδη σε κάποια ειδικότητα σε Δημόσιο ΙΕΚ και έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα εγγραφής παρακαλούνται να απευθύνονται στο ΙΕΚ φοίτησής τους για την εγγραφή τους στο νέο εξάμηνο.

Με την εφαρμογή ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης Εγγραφής σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) δίνεται στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά.

Για να υποβάλετε την αίτησή σας, παρακαλούμε πατήστε στο σύνδεσμο «ΕΙΣΑΓΩΓΗ/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ», συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία της φόρμας που εμφανίζεται και ελέγχετε προσεκτικά την ορθότητά τους σε κάθε βήμα της διαδικασίας υποβολής.

Η Αίτησή σας θα ελεγχθεί σύντομα και θα ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα και για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας εγγραφής σας μέσω του ιστοτόπου της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης  –www.gsae.edu.gr

Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα και χρειαστείτε τεχνική βοήθεια μπορείτε να το αναφέρετε  στο e-mail: diekstudent@gsae.edu.gr και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Γυμναστές σε Γυμναστήριο στην Κέρκυρα
Προηγούμενο άρθρο
Διορισμοί 395 γιατρών σε αγροτικά ιατρεία όλης της χώρας
Μενού