135 νέες προσλήψεις σε 45 ειδικότητες από την CRI Group

Κοινοποιήστε το άρθρο

Applying-Job-Outside-Field-FeaturedΕκατόν τριάντα πέντε άτομα για να εργαστούν σε 45 διαφορετικές ειδικότητες νέων τεχνολογιών αναζητά η CRI Group.

Η CRI Group υπέγραψε νέες συμβάσεις με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ) η αξία των οποίων υπολογίζεται να ανέλθει στα 11 εκατ. ευρώ ανά χρόνο για τα επόμενα 4 χρόνια.

Σε κοινοπραξία με τις εταιρίες ATOS και FUJITSU Technology Solutions, η CRI επιλέχθηκε ως μόνος πάροχος ενός ευρέως φάσματος υπηρεσιών Τεχνολογιών της Πληροφορικής (ΤΠ) από την ΕΥΕΔ (EUROPEAN UNION EXTERNAL ACTION SERVICES «EEAS”).

Η σύμβαση θα καλύπτει την ανάπτυξη, εφαρμογή και συντήρηση συστημάτων πληροφοριών που σχετίζονται με την διαχείριση εγγράφων, διαδικτυακού υλικού και γεωγραφικών δεδομένων, καθώς επίσης και τα εργαλεία ανάλυσης πληροφοριών και δεδομένων. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες θα παρέχονται στην πλειοψηφία τους στην έδρα της ΕΥΕΔ στις Βρυξέλλες.

Στο πλαίσιο αυτού του έργου, η CRI αναζητεί να προσλάβει 135 άτομα για 45 διαφορετικές θέσεις εργασίας, όπως Java/J2EE Senior Developers, ColdFusion/PHP SeniorDevelopers, GIS Developers, Mobile Application Developers, Business Intelligence Experts, Project Managers.

Όλες οι αγγελίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας που έχουν έδρα την ΕΕ, βρίσκονται δημοσιευμένες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.cri-group.eu/en_US/jobs/european-institutions-job-openings.html.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους στο email: jobs@cri-group.eu.

Πηγή: www.e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *