Θέσεις Εργασίας για Διδάσκοντες Ορισμένου Χρόνου σε δύο Τμήματα του Παν. Θεσσαλίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 137

teacherΤο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ενδιαφέρεται για την πρόσληψη διδασκόντων, επιστημόνων αναγνωρισμένου επιστημονικού κύρους, κατόχων διδακτορικού διπλώματος ή εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, με πλήρη ή μερική απασχόληση ή με σύμβαση μίσθωσης έργου, υπό την αίρεση ότι θα διατεθούν οι αντίστοιχες πιστώσεις, για τη διεξαγωγή διδακτικού, επιστημονικού και οργανωτικού έργου που θα καθορίζεται και θα εξειδικεύεται αναλυτικά με τη σύμβαση πρόσληψης.

H πρόσληψη του προσωπικού αυτού, πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες των ακόλουθων δύο (2) Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2015-2016:

Α/ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών
• Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής & Αγροτικού Περιβάλλοντος
Χειμερινό εξάμηνο
1. Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και Στατιστική στις Γεωπονικές Επιστήμες

Β/ Πολυτεχνική Σχολή
• Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών
Εαρινό εξάμηνο
1. Αυτόματος Έλεγχος

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι μπορούν να είναι και πολίτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα και επιθυμούν να συνεργαστούν με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από 25-9-2015 έως και 9-10-2015 στις γραμματείες των Τμημάτων του Ιδρύματος, στις ακόλουθες διευθύνσεις (παράδοση Οίκοι):
1. Γραμματεία Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής & Αγροτικού Περιβάλλοντος, Οδός Φυτόκου-Ν. Ιωνία Μαγνησίας, 38446 Βόλος, τηλ. 2421093155, FAX 2421093144 Αρμόδια κ. Τόλια-Μαριόλη Αθηνά.
2. Γραμματεία Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, Πεδίον του Άρεως, 38334 Βόλος, τηλ. 2421074011, FAX 2421074050 Αρμόδια κ. Τσελεπή Στέλλα.

Αναλυτικότερα στο αρχείο που επισυνάπτεται.

Επισυναπτόμενο αρχείο:

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Βοηθό Λογιστή ή Υπάλληλο Γραφείου με γνώσεις λογιστικής σε επιχείρηση ( Σπάρτη)
Προηγούμενο άρθρο
Τι ψάχνουν οι manager σε ένα βιογραφικό!
Μενού