ΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη για 151 επιστήμονες Πληροφορικής

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 148

asep1Ετοιμη είναι η προκήρυξη πρόσληψης 151 μονίμων επιστημόνων Πληροφορικής, σε υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης, σε άλλα υπουργεία και δημόσιους φορείς.

Αρχικά το αίτημα περιελάμβανε μόνο 100 θέσεις πληροφορικής στο υπουργείο Δικαιοσύνης, όμως αργότερα προστέθηκαν και άλλοι φορείς με αποτέλεσμα το ΑΣΕΠ να προκρίνει τη λύση μιας ενιαίας προκήρυξης για τη συγκεκριμένη ειδικότητα.
Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 88 υπάλληλοι ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής (Επιστήμης των Υπολογιστών ή Μηχανικών Η/Υ) και 63 υπάλληλοι του κλάδου ΤΕ Πληροφορικής (ή Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων), οι οποίοι θα εργαστούν κυρίως ως δικαστικοί υπάλληλοι στα διοικητικά, πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, καθώς και στις Εισαγγελίες όλης της χώρας.
Η πλήρωση των θέσεων θα γίνει με τη διαδικασία πινάκων προτεραιότητας (σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2190/94) από κατόχους ομωνύμου ή ταυτοσήμου κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίου ή διπλώματος ΑΕΙ/ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισοτίμου αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.
Παράλληλα οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πολύ καλή γνώση μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας (Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής ή Ισπανικής), ενώ ειδικά για τις θέσεις ΠΕ απαιτείται η γνώση επεξεργασίας ελληνικών και ξενόγλωσσων κειμένων και πινάκων σε Η/Υ.
Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΥΠΕΣ: Δρομολογείται η υλοποίηση της Κάρτας του Πολίτη
Προηγούμενο άρθρο
Καταργείται η εκχώρηση ενοικίων στο Δημόσιο
Μενού