Αντίστροφη μέτρηση για το διαγωνισμό νέων λιμενοφυλάκων – Ποια είναι τα «πολύτιμα» μόρια που δίνουν προβάδισμα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 48

231141725Εντός του Νοεμβρίου θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός κατάταξης 49 νέων λιμενοφυλάκων (αντρών και γυναικών) στο Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα υπάρξει άμεσα επίσπευση των διαδικασιών για τον διαγωνισμό κατάταξης των δοκίμων λιμενοφυλάκων, καθώς βρίσκεται σε εκκρεμότητα από τον Δεκέμβριο του 2014.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να μην έχουν υπερβεί το 26ο έτος της ηλικίας τους, και να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. οι άντρες και 1,60 μ. οι γυναίκες. Παράλληλα οφείλουν να είναι κάτοχοι απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με ελάχιστο όριο γενικού βαθμού απολυτηρίου το 10, να έχουν τουλάχιστον καλή γνώση (Β2) της αγγλικής ή γαλλικής ή ιταλικής ή γερμανικής, ή ισπανικής γλώσσας, να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ, να μην έχουν καταδικαστεί σε οποιοδήποτε βαθμό και οι άντρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Πολύτιμα μόρια στους υποψηφίους προσφέρουν κριτήρια όπως η γνώση ξένης γλώσσας (έως 400 μόρια), η υπηρεσία στις Ενοπλες Δυνάμεις (έως 400 μόρια) και η θαλάσσια υπηρεσία σε εν ενεργεία πλοία του Ε.Ν. (2 μόρια/ημέρα ναυτολόγησης).

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Παρατείνεται έως τις 6 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ
Προηγούμενο άρθρο
Θέση Εργασίας για Πωλήτρια στο κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων “MARRIS UOMO” (Ρέθυμνο)
Μενού