Θέση Εργασίας για Νηπιαγωγό στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ανατόλια στην Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 150

9752769_origΟ Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανατόλια προτίθεται να προσλάβει έναν/μια νηπιαγωγό για τη αναπλήρωση του εκπαιδευτικού προσωπικού από τον Ιανουάριο του 2016.

Απαραίτητα τυπικά προσόντα:
– Πτυχίο ή Δίπλωμα Νηπιαγωγών ΑΕΙ ή Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης ΑΕΙ ή άλλου ισότιμου & αντίστοιχου τίτλου της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας για πρόσληψη μέσω Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Γενικά Προσόντα Πρόσληψης
– Οι υποψήφιοι πρέπει να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα N. 3528/07 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση) των Δημοσίων Υπαλλήλων και κατ’ επέκταση των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης.
– Η προϋπηρεσία στον εκπαιδευτικό τομέα, η γνώση ξένων γλωσσών, ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών και η γνώση χρήσης νέων τεχνολογιών, καθώς και οι δραστηριότητες σε άλλους τομείς, θα αξιολογηθούν.

Προσωπικά Χαρακτηριστικά
– Γυναίκα ή άντρας (με εκπληρωμένη τη στρατιωτική θητεία)
– Επικοινωνιακές δεξιότητες με γονείς και παιδιά
– Ικανότητα στη διαχείριση παιδιών προσχολικής ηλικίας
– Δραστήριο και ευέλικτο άτομο με πρωτοποριακό πνεύμα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail hr@anatolia.edu.gr(link sends e-mail) ή με φαξ στο 2310.327.500 (υπόψη κυρίας Ζαρούχα). Η προθεσμία υποβολής των βιογραφικών είναι μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2015.

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση Εργασίας για Τοπικό Συντονιστή στην Μεταδράση στη Λέσβος
Προηγούμενο άρθρο
Θέση Εργασίας για Υπεύθυνη Προσωπικού σε επιχείρηση στην Ιωάννινα
Μενού