Θέσεις Εργασίας στην Ακαδημία Αθηνών

Κοινοποιήστε το άρθρο

be_uniqueΗ Ακαδημία Αθηνών – Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων ΄Ερευνας, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος “Διάχυση Ερευνητικών Αποτελεσμάτων” (κωδ. 200/853) με επιστημονικό υπεύθυνο τον ακαδημαϊκό κ. Γεώργιο Κοντόπουλο, προτίθεται να συνεργαστεί με ένα (1) άτομο, το οποίο θα ασχοληθεί με τη διοργάνωση των εβδομαδιαίων σεμιναρίων του Κέντρου Ερευνών Αστρονομίας και Εφηρμοσμένων Μαθηματικών (ΚΕΑΕΜ) της Ακαδημίας Αθηνών και θα συνεισφέρει στην εν γένει διάχυση των ερευνητικών αποτελεσμάτων του Κέντρου. Επίσης, ο συνεργάτης που θα προσληφθεί, θα ασχοληθεί με τη συγγραφή ενός ειδικού εγχειριδίου αλγορίθμων με προγράμματα υπολογιστικής άλγεβρας για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες, οι οποίοι εργάζονται σε θέματα Δυναμικής Αστρονομίας και Μη-γραμμικής Δυναμικής και Χάους.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται στο ένα (1) έτος.

Απαραίτητα προσόντα
– Δυνατότητα επιμέλειας των ιστοσελίδων του ΚΕΑΕΜ
– Καλή γνώση και χρήση γραφικών πακέτων λογισμικού για την αρτιότερη παρουσίαση των αποτελεσμάτων των ερευνών που διεξάγονται στο Κέντρο
– Δυνατότητα τεχνικής επιμέλειας παρουσιάσεων
– Δυνατότητα δημιουργίας ταινιών από σειρές αποτελεσμάτων
– Επιμέλεια εκθέσεων πεπραγμένων
– Γνώση πακέτων υπολογιστικής άλγεβρας και δυνατότητα συγγραφής προγραμμάτων με τη χρήση τους
– Γνώσεις Δυναμικής Αστρονομίας, Μη-γραμμικής Δυναμικής και Χάους.
– Υποψήφιοι με πτυχίο θετικών επιστημών και με εμπειρία σε θέματα Μη-γραμμικής δυναμικής θα προτιμηθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με σφραγισμένο φάκελο που θα περιέχει βιογραφικό σημείωμα μαζί με τίτλους σπουδών, βεβαιώσεις εμπειρίας και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση τους θα βοηθήσει την επιτροπή επιλογής στη διαμόρφωση γνώμης για την καταλληλότητα των υποψηφίων.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-6597169

Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.academyofathens.gr

Πηγή: career.duth.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *