Θέση Εργασίας για Ψυχίατρο στο οικοτροφείο «Ευφροσύνη» στην Κατερίνη

Κοινοποιήστε το άρθρο

hΗ Εταιρεία Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Απόκατάστασης Ασθενών ( Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.), Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, αναζητά ΙΑΤΡΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΠΕ για τo οικοτροφείο Πιερίας «Ευφροσύνη».

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέτουν την αίτηση υποψηφιότητας τους με τα δικαιολογητικά και το βιογραφικό τους σημείωμα:

Ταχυδρομικά (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου) ή αυτοπροσώπως στα γραφεία του φορέα στη διεύθυνση Γιαννιτσών 31 & Κυρίλλου, Κτίριο Αλέξανδρος α΄όροφος Τ.Κ. 54627 Θεσσαλονίκη.

Με την ένδειξη:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (Μ.Ψ.Υ.) ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΣΤΟ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ MIS 448090 / ΥΠ 6 ΤΗΣ Ε.Ψ.Υ.Κ.Α..

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες από 10.30΄- 13.30΄ στο τηλ. 2310511207.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρχίζει την 06/11/2015 λήγει την 23/11/2015. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστέλλουν αιτήσεις μέχρι και τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Κριτήρια της τελικής επιλογής θα είναι:
Το βιογραφικό σημείωμα του/της Υποψηφίου
Η εμπειρία του/της στον «χώρο» της ψυχικής υγείας – πρόνοια
Η προφορική συνέντευξη με την επιτροπή. (Στη συνέντευξη θα συνεκτιμηθούν όλα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση σωστής γνώμης για τις γνώσεις, την εμπειρία, την προσωπικότητα και την καταλληλότητα των υποψηφίων.)
Θα συνεκτιμηθούν κοινωνικά κριτήρια.

Επισυναπτόμενο αρχείο:

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *