Θέση Εργασίας στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 149

ergasia-ergasiaΟ Ειδικός Λογαριασμός του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι ύστερα από την αριθμ. 210/18/21-10-2015 απόφαση της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Ερευνών, προτίθεται να προσλάβει ένα εξειδικευμένο στέλεχος με αντικείμενο απασχόλησης την παροχή υπηρεσιών μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης της διοικητικής και ερευνητικής λειτουργίας της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4Γ περιπτ.β του αρθ.7 της ΚΥΑ 679/1996 και της παρ.23 του αρθ.2 του Ν.2621/98 όπως αυτή τροποποιήθηκε με την παρ.2 του αρθ.14 του Ν.3369/2005 και συγκεκριμένα:

1. Επιστήμονας Πληροφορικής ΠΕ για την παροχή υπηρεσιών μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών

Απαιτούμενα προσόντα:
1. Πτυχίο Πληροφορικής ΠΕ. ή συναφούς
2. Μεταπτυχιακός τίτλος ειδίκευσης στην Πληροφορική.
3. Άριστη ικανότητα σχεδιασμού και ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών διαδικτύου που αποδεικνύεται μέσω της επαγγελματικής εμπειρίας σε έργα με επιτυχημένα αποτελέσματα.
4. Ικανότητα σχεδιασμού διεπαφών χρήστη υψηλής ευχρηστίας που αποδεικνύεται από τις σπουδές αλλά και από την επαγγελματική δραστηριότητα του υποψηφίου.
5. Τουλάχιστον τρία έτη αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία σε έργα συναφή με ανάπτυξη διαδικτυακών πληροφοριακών συστημάτων και διαδικτυακών εφαρμογών. Οι υποψήφιοι, που ενδέχεται να κληθούν από την επιτροπή αξιολόγησης σε συνέντευξη για διευκρινίσεις, θα πρέπει να είναι σε θέση να παρουσιάσουν συγκεκριμένα σχετικά αποτελέσματα (που οι ίδιοι θεωρούν ως τα πιο αξιόλογα) από τη δική τους αυτοδύναμη επαγγελματική δραστηριότητα ή /και από τη συμμετοχή τους σε ομάδες έργων, στις οποίες οι ίδιοι είχαν αποδεδειγμένα κύρια συμμετοχή

Πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από στο τηλέφωνο : 23210-49168

Σχετικός σύνδεσμος:
http://diavgeia.gov.gr

πηγή: career.duth.gr

Μενού