Θέσεις Εργασίας Μηχανικών σ΄Ελλάδα & Εξωτερικό

Κοινοποιήστε το άρθρο

be_uniqueΤεχνικός-ναυτιλιακός όμιλος με έδρα Ελευσίνα, ζητεί πολιτικό μηχανικό ΑΕΙ για το τμήμα προσφορών και παρακολούθησης έργων. Αναλυτικές πληροφορίες (στα Αγγλικά) και αποστολή βιογραφικού στο www.assodivers.gr(About-Carriers).

Ζητειται πολιτικος μηχανικος και μηχανολογος για συνεργασια και συστεγαση απο τεχνικο γραφειο στο γερακα με πολυ καλη γνωση και εμπειρια σε μελετες και τακτοποιησεις αυθαιρετων ,που να διαμενει σε κοντινη περιοχη βιογραφικαtatsisf@teemail.gr(link sends e-mail) τηλ 6936047345 2106613115-6

Διεθνής εταιρία συμβούλων μηχανικών , ζητά Πολιτικό Μηχανικό μέ πείρα σέ μελέτες υδραυλικών έργων, άριστα αγγλικά, ελάχιστη πείρα 15 έτη, για θέση project manager σε μελέτες δικτυων στο Ομαν. Αποστείλατε αγγλικό βιογραφικό στο , e-mail: ace-intl@hol.gr(link sends e-mail)

Ζητείται Μηχανικός για συνεργασία με εταιρεία μελετών σε Πολεοδομική Μελέτη και Μελέτη Πράξεων Εφαρμογής με ιδιαίτερη εμπειρία σε παρόμοιες μελέτες. Βιογραφικά στο email: axonmel@tee.gr(link sends e-mail)

Η εταιρεία Αφοι Ρόγκα ζητά άτομο με εμπειρία στο χώρο της πώλησης με γνώση σχεδιαστικού προγράμματος μέσω H/Y , μηχανογράφηση και γνώση αγγλικής γλώσσας. Βιογραφικά δεκτά. τηλ: 22210/44067 fax: 22210/44068

Πηγή: career.duth.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *