Θέσεις Εργασίας Μηχανικών σ΄Ελλάδα & Εξωτερικό

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 154

be_uniqueΤεχνικός-ναυτιλιακός όμιλος με έδρα Ελευσίνα, ζητεί πολιτικό μηχανικό ΑΕΙ για το τμήμα προσφορών και παρακολούθησης έργων. Αναλυτικές πληροφορίες (στα Αγγλικά) και αποστολή βιογραφικού στο www.assodivers.gr(About-Carriers).

Ζητειται πολιτικος μηχανικος και μηχανολογος για συνεργασια και συστεγαση απο τεχνικο γραφειο στο γερακα με πολυ καλη γνωση και εμπειρια σε μελετες και τακτοποιησεις αυθαιρετων ,που να διαμενει σε κοντινη περιοχη βιογραφικαtatsisf@teemail.gr(link sends e-mail) τηλ 6936047345 2106613115-6

Διεθνής εταιρία συμβούλων μηχανικών , ζητά Πολιτικό Μηχανικό μέ πείρα σέ μελέτες υδραυλικών έργων, άριστα αγγλικά, ελάχιστη πείρα 15 έτη, για θέση project manager σε μελέτες δικτυων στο Ομαν. Αποστείλατε αγγλικό βιογραφικό στο , e-mail: ace-intl@hol.gr(link sends e-mail)

Ζητείται Μηχανικός για συνεργασία με εταιρεία μελετών σε Πολεοδομική Μελέτη και Μελέτη Πράξεων Εφαρμογής με ιδιαίτερη εμπειρία σε παρόμοιες μελέτες. Βιογραφικά στο email: axonmel@tee.gr(link sends e-mail)

Η εταιρεία Αφοι Ρόγκα ζητά άτομο με εμπειρία στο χώρο της πώλησης με γνώση σχεδιαστικού προγράμματος μέσω H/Y , μηχανογράφηση και γνώση αγγλικής γλώσσας. Βιογραφικά δεκτά. τηλ: 22210/44067 fax: 22210/44068

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Άνοιξε η εφαρμογή για τα τέλη κυκλοφορίας
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών του ΕΚΕΤΑ
Μενού