Θέση Εργασίας για Κοινωνικό Λειτουργό στο Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας στη Χίο

Κοινοποιήστε το άρθρο

shutterstock_218033521Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, λειτουργεί το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας στη Χίο, το οποίο χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό και εντάσσεται και στο πλαίσιο της Πράξης «Εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας από τον φορέα ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην περιφέρεια Σταδιακής Σύγκλισης» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού 2007-2013» στον Άξονα Προτεραιότητας 13 «Εδραίωση της μεταρρύθμισης στον Τομέα Ψυχικής Υγείας, Ανάπτυξη της Α’θμιας Φροντίδας Υγείας και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού στις 8 περιφέρειες σύγκλισης».

Στο πλαίσιο λειτουργίας του, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ προκηρύσσει μία (1) θέση Κοινωνικού Λειτουργού με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου μερικής απασχόλησης.

Προσόντα υποψήφιου/ας:
– Δίπλωµα Εκπαίδευσης Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύµατος (ΑΤΕΙ), Τµήµατος Κοινωνικής Εργασίας
– Άδεια ασκήσεως επαγγέλµατος Κοινωνικού Λειτουργού
– Θα συνεκτιµηθεί προϋπηρεσία
– Θα εκτιµηθούν συστατικές επιστολές
– Θα εκτιµηθεί γνώση της Αγγλικής γλώσσας
– Επαρκής γνώση-χρήση Η/Υ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλλουν: 1. Συνοδευτικό σηµείωµα στο οποίο να επισηµαίνεται επακριβώς η αιτούµενη θέση, 2. Βιογραφικό σηµείωµα µε πλήρη στοιχεία ταυτότητας/διαβατηρίου, διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρχίζει την Δευτέρα 23 Νοεµβρίου 2015. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σηµειώµατα µέχρι και τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, την Δευτέρα 7 Δεκεµβρίου 2015. Η αποστολή βιογραφικών, µαζί µε το συνοδευτικό σηµείωµα, θα γίνεται στην διεύθυνση της αµκε ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, 11743 Αθήνα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: n.katsiaras@mkoapostoli.gr(link sends e-mail).

Επισυναπτόμενο αρχείο:

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *