Προσωπικό Γενικών Καθηκόντων στην “ΕΔΡΑ” στην Αττική

Κοινοποιήστε το άρθρο

9752769_origΗ Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. “ΕΔΡΑ” , αστικός μη κερδοσκοπικός συνεταιρισμός,στο πλαίσιο του επιχειρησιακού Πρόγραμμα “ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΝΟΙΑ” 2000-2006 του Προγράμματος “ΨΥΧΑΡΓΩΣ Β’ ΦΑΣΗ” για τη μεταρρύθμιση των ψυχιατρικών υπηρεσιών της χώρας, την αποασυλοποίηση και κοινωνικοοικονομική επανένταξη των ψυχικά ασθενών, αναζητεί άτομο για θέση Γενικών Καθηκόντων για το Οικοτροφείο Ιπποκράτης ΙΙ στον δήμο Περιστερίου.

Το Δ.Σ. του φορέα, λόγο κενής θέσης, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη της θέσης εργασίας για θέση γενικών καθηκόντων όπως περιγράφεται παρακάτω, με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: Άτομο για θέση γενικών καθηκόντων για κάλυψη αντίστοιχης θέσης στο Οικοτροφείο Ιπποκράτης ΙΙ (10ατόμων), πλήρους απασχόλησης, σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Η Αίτηση Υποψηφιότητας η οποία θα πρέπει να αναγράφει:
– ΠΡΟΣ Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. “ΕΔΡΑ”, για το Οικοτροφείο “Ιπποκράτης ΙΙ”
– Τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας/διαβατηρίου
– Διεύθυνση κατοικίας και τηλ επικοινωνίας
– Βιογραφικό Σημείωμα
– Συστατικές επιστολές (εάν υπάρχουν).

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες αλλά και κατάθεση της αίτησης και των απαραίτητων εγγράφων , μπορούν να επικοινωνήσουν ή να προσέχονται στα γραφεία της “ΕΔΡΑ”(Αισχύλου 5-7, Περιστέρι, ΤΚ 12134) τις εργάσιμες ημέρες από 10.30 μέχρι 13.30.

Πηγή:career.duth.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *