Στήριξη μικρομεσαίων επαγγελματιών

Κοινοποιήστε το άρθρο

690_fc0cb368db9207ecaa3541f5294d85e0Στην έμπρακτη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων μελών του προχωρά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Με απόφαση της Διοίκησης, θα δοθούν στα μέλη του Επιμελητηρίου δωροεπιταγές ύψους 300 ευρώ καθεμιάς, στους οικογενειάρχες μικρούς επιχειρηματίες – μια μικρή συμβολική ενίσχυση για την κάλυψη κάποιων αναγκών αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Παράλληλα, για 1000 παιδιά των μελών του ΕΕΑ, θα δοθεί η δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης φροντιστηριακών μαθημάτων ξένων γλωσσών αλλά και μέσης εκπαίδευσης, σε 200 σημεία σε όλη την Αθήνα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, 500 παιδιά θα μπορούν να διδαχθούν μαθήματα ξένων γλωσσών, μετά από συνεργασία του Επιμελητηρίου μας με το Europalso, ενώ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, άλλα 500 παιδιά θα παρακολουθήσουν φροντιστήρια μαθημάτων μέσης εκπαίδευσης.

Στόχος του ΕΕΑ, πέρα από την ενίσχυση των μελών του σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είναι και η έμπρακτη στήριξη στη νέα γενιά που αποτελεί και το μέλλον της χώρας.

Καλούνται λοιπόν τα μέλη του Επιμελητηρίου να συμπληρώσουν ειδική αίτηση στα γραφεία του μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2016.

Συγκεκριμένα, η πρόσκληση αφορά σε:

– Μέλη Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

– με εισόδημα κάτω των 10.000 ευρώ

– και με ανήλικα τέκνα.

Στην αίτηση θα χρειαστούν τα Στοιχεία Μέλους Επιμελητηρίου:

– Αριθμός Μητρώου, ΑΦΜ

– Προσωπικά Στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Αρ. Ταυτότητας, τηλέφωνο επικοινωνίας

– Δηλωθέν και Τεκμαρτό Οικογενειακό Εισόδημα 2014 (βάσει εκκαθαριστικού)

– Αριθμός ανήλικων τέκνων (βάσει εκκαθαριστικού)

Πηγή:e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *