Δωρεάν εισιτήρια για πρωτοετείς φοιτητές από την AΕGEAN

Κοινοποιήστε το άρθρο

0bedf9a323ade010294f45fa822ba026Με περισσότερα από 12 χρόνια δραστηριοποίησης στην Κύπρο, η ΑEGEAN ενισχύει τη δυναμική της παρουσία στη χώρα. Η εταιρεία συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την επέκταση του προγράμματός της «Κοντά στους Νέους», σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που υλοποιείται στην Ελλάδα από τον Απρίλιο του 2014 και προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, συνολικά σε 750 Έλληνες φοιτητές.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει στην ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού και την υποστήριξη των Κυπρίων φοιτητών, που σπουδάζουν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα Υποστήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες Κύπριους φοιτητές της ακαδημαϊκής χρονιάς 2016-2017, που θα φοιτήσουν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) στην Ελλάδα και αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης.

Μέσω του προγράμματος, η AEGEAN ( και η θυγατρική της OLYMPIC AIR) δεσμεύεται να διαθέσει περισσότερα από 1.600 αεροπορικά εισιτήρια σε 50 Κύπριους φοιτητές που φοιτούν στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας δωρεάν μετακίνηση από τον τόπο κατοικίας τους προς το Πανεπιστήμιο που φοιτούν και αντίστροφα. Οι 50 νεοεισαχθέντες Κύπριοι φοιτητές της ακαδημαϊκής χρονιάς 2016-2017 θα λάβουν 8 εισιτήρια μονής διαδρομής ανά έτος, για όλη τη τετραετή ή πενταετή διάρκεια των σπουδών τους.

Σημειώνεται ότι η επιλογή των φοιτητών γίνεται βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων, αλλά και του βαθμού εισαγωγής στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να δώσει την ευκαιρία σε Κύπριους νέους που σπουδάζουν εκτός της χώρας τους να επιστρέφουν συχνότερα στο σπίτι τους, να έρχονται κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και να ταξιδεύουν πιο εύκολα στον τόπο σπουδών τους.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την ανακοίνωση των θέσεων Κυπρίων φοιτητών που θα εισαχθούν στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Οι νέοι πρωτοετείς της ακαδημαϊκής χρονιάς 2016/17 θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο www.kontastousneous.gr από την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 στις 12:00 έως 30 Νοεμβρίου 2016 στις 23:59.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και για την έναρξη υποβολής αιτήσεων μείνετε συντονισμένοι στο www.kontastousneous.gr.

 

 

Πηγή:e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *