Θέσεις εργασίας σε δήμους και ΔΕΗ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 161

d4ce035f8e9981f400d61b41734800ee_XLΜε 530 εργαζόμενους ενισχύονται δήμοι, δημοτικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες που εποπτεύονται από οργανισμούς των ΟΤΑ. Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης, οι οποίοι θα επιλεγούν τόσο βάσει των τυπικών τους προσόντων όσο και με βάση κοινωνικά κριτήρια.

Θα απασχοληθούν, δε, για το χρονικό διάστημα μεταξύ δύο και δώδεκα μηνών, ανάλογα με τη σχέση εργασίας τους. Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις μίσθωσης χρόνου και έργου, ενώ κάποιες από τις ειδικότητες που ζητούνται είναι οι ακόλουθες: Προσωπικό πρασίνου και καθαριότητας, Οδηγοί, Υδραυλικοί και Ξυλουργοί, Βρεφονηπιοκόμοι και Βοηθοί τους, Νοσηλευτές, Μάγειρες και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Μουσικής.

Τρεις διαγωνισμοί «τρέχουν» στον Δήμο Αθηναίων για την κάλυψη συνολικά 151 εποχικών θέσεων και με καταληκτική ημερομηνία τις 10 Νοεμβρίου.

Εξήντα έξι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στην Α.Ε. Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων με καταληκτική προθεσμία στις 11 Νοεμβρίου.

Καθηγητές Φυσικής Αγωγής ζητούν οι Κοινωφελείς Επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (15 θέσεις με ημερομηνία έως 14 Νοεμβρίου), Λυκόβρυσης-Πεύκης (21 θέσεις με προθεσμία έως 11 Νοεμβρίου), Αμαρουσίου (80 θέσεις) και Χαλκίδας (22 θέσεις έως 9 Νοεμβρίου). Στις 14 Νοεμβρίου πέφτει η «αυλαία» για 20 εργαζόμενους στην Περιφέρεια Αττικής, μεταξύ των οποίων Φαρμακοποιοί, Επισκέπτες Υγείας, Διοικητικοί, Κτηνίατροι, Γεωπόνοι, Ηλεκτρολόγοι και Καθαριστές.

Οι δέκα θέσεις στον Δήμο Κρωπίας αφορούν Υδραυλικούς, Ξυλουργούς και Ηλεκτρολόγους (αιτήσεις έως 9 Νοεμβρίου).

Την ίδια ημερομηνία εκπνέει η προθεσμία για 15 προσλήψεις Βρεφονηπιοκόμων, Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, Καθαριστών, Μαγείρων και Οδηγών στον Δήμο Λαρισαίων, ενώ τρεις ημέρες αργότερα, στις 12 του μηνός λήγει η προθεσμία για 41 Καθηγητές Μουσικής στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Στο χρονικό διάστημα έως τις 14 Νοεμβρίου θα έχει λήξει η προθεσμία στους διαγωνισμούς των δήμων: Ξάνθης, Μεγαλόπολης, Θήβας, Μυκόνου, Ηλιούπολης, Ηράκλειας, Ρεθύμνου, Νέας Ιωνίας Αττικής, Παξών, Ορχομενού, Μεταμόρφωσης Αττικής, Ζωγράφου, Κάτω Νευροκοπίου, Νάουσας και Δράμας.

 

Πηγή:e-dimosio.gr

Μενού