Θέσεις Εργασίας στο Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 152

139_20OCTOBERΟ Ειδικός Λογαριασμός του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι ύστερα από την αριθμ. 240/29/2-11-2016 απόφαση της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Ερευνών, θα προσλάβει ένα εξειδικευμένο στέλεχος με αντικείμενο απασχόλησης την τεχνική υποστήριξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη Δημόσια Διοίκηση και Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση Διοίκηση και Οργάνωση Εκκλησιαστικών Μονάδων, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4Γ περιπτ.β του αρθ.7 της ΚΥΑ 679/1996 και της παρ.23 του αρθ.2 του Ν.2621/98 όπως αυτή τροποποιήθηκε με την παρ.2 του αρθ.14 του Ν.3369/2005.

Απαιτούμενα προσόντα:
– Πτυχίο Π.Ε. Επιστήμης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ή άλλο ισοδύναμο τίτλο σπουδών στην επιστήμη των Υπολογιστών και της Πληροφορικής.
– Μεταπτυχιακός τίτλος με εξειδίκευση στα πληροφοριακά συστήματα και τα συστήματα επικοινωνίας.
– Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας
– Τουλάχιστον (8) οκταετή επαγγελματική εμπειρία στην ανάλυση, στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διαχείριση διαδικτυακών πληροφοριακών συστημάτων.
– Αποδεδειγμένη γνώση διαδικτυακού προγραμματισμού με χρήση εργαλείων ανάπτυξης ανοικτού κώδικα, γλώσσα tcl, php και javascript.
– Εμπειρία στην ανάπτυξη και υποστήριξη δικτυακών τόπων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών, καθώς και στην διαχείριση των μέσων κοινωνικής Δικτύωσης τους

Πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από στο τηλέφωνο: 23210- 49239.

Σχετικός σύνδεσμος:
http://diavgeia.gov.gr 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση Εργασίας στο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Πανεπιστημιακούς Υπότροφους στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Μενού