Θέση εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛ.Γ.Ο. – Δήμητρα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 149

iStock_000016937154Large1blurcrowdΤο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Διερεύνηση και Αξιολόγηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών γάλακτος στις περιοχές αρμοδιότητας των ΕΕΠΓ Αχαϊας, Λάρισας & Ρεθύμνου».

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
– να κατέχει πτυχίο στην Στατιστική Επιστήμη ή άλλου συναφούς αντικειμένου Ελληνικού ΑΕΙ ή αντίστοιχο τίτλο από ΑΕΙ της αλλοδαπής αναγνωρισμένο στην Ελλάδα.
– να κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών στην Ολική Διαχείριση Ποιότητας Ελληνικού ΑΕΙ ή άλλου συναφούς αντικειμένου Ελληνικού ΑΕΙ ή αντίστοιχο τίτλο από ΑΕΙ της αλλοδαπής αναγνωρισμένο στην Ελλάδα.
– να έχει άριστη γνώση πληροφορικής καθώς και προγραμμάτων στατιστικής επεξεργασίας (π.χ. statgraphics, SPSS, κτλ)
– εμπειρία σε επεξεργασία αποτελεσμάτων σε αντίστοιχα ερευνητικά προγράμματα με τη χρήση προγραμμάτων στατιστικής (statgraphics, SPSS, κτλ).
– εμπειρία στην αξιολόγηση και επεξεργασία αναλύσεων των ποιοτικών χαρακτηριστικών του γάλακτος που να τεκμηριώνεται με αντίστοιχα αποδεικτικά. Εμπειρία σε στατιστική επεξεργασία των αναλύσεων του συγκεκριμένου έργου θα συνεκτιμηθεί.
– καλή γνώση Αγγλικών (Γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών θα συνεκτιμηθεί)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2102845940 (Δρ. Ν. Χωριανόπουλος).

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΕΚΕΤΑ
Προηγούμενο άρθρο
ΑΣΕΠ: Παράταση υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη 3Κ/2016
Μενού