Υπ. Παιδείας: Αιτήσεις για την πρόσληψη 919 καθηγητών ενισχυτικής διδασκαλίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 143

Συνολικά, είναι προγραμματισμένο να προσληφθούν 919 εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα με αμοιβές που αντιστοιχούν σε εκείνες των αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου ή και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με την κατανομή στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα προσληφθούν:

Κεντρική Μακεδονία: 166, Θεσσαλία: 117 Στερεά Ελλάδα: 59, Πελοπόννησος: 55 Αν. Μακεδονία-Θράκη: 63, Ηπειρος: 34 Βόρειο Αιγαίο: 28, Ιόνια Νησιά: 28 Δυτική Ελλάδα: 67, Δυτική Μακεδονία: 32 Αττική: 174, Νότιο Αιγαίο:16, Κρήτη: 80.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας δεν μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις:

α) Οσοι έχουν ήδη προσληφθεί ως αναπληρωτές (πλήρους ή μειωμένου ωραρίου) κατά το τρέχον σχολικό έτος. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται όσοι, κατόπιν πρόσληψης, για οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν αναλάβει υπηρεσία ή έχουν παραιτηθεί, καθώς και εκείνοι των οποίων η πρόσληψη έχει ανακληθεί.

β) Οσοι, έχουν απενεργοποιήσει την αίτησή τους βάσει της οποίας συντάχθηκε και κυρώθηκε ο Ενιαίος Πίνακας Αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2016-2017.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να εισέλθουν στην ιστοσελίδα του ΟΠΣΥΔ (https://opsyd.sch.gr) και να συμπληρώσουν την αίτηση επιλέγοντας μία διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην οποία επιθυμούν να εργαστούν. Το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας υλοποιείται σε Σχολικά Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης τα οποία συγκροτούνται από ομάδες όμορων σχολικών μονάδων γυμνασίου και αφορά στην υποστηρικτική διδασκαλία στα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Ο πίνακας σε μορφή xls

Η Πρόσκληση σε μορφή pdf

 

 

Πηγή:e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Κέντρα Κοινότητας: Οι 70 δήμοι που θα προσλάβουν 750 άτομα με 3ετής σύμβαση εργασίας
Προηγούμενο άρθρο
«Εισιτήριο» μετεγγραφής φοιτητών εξωτερικού στην Ελλάδα
Μενού