Θέσεις Εργασίας Μηχανικών σ’ Ελλάδα & Εξωτερικό

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 181

Εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό ζητούν μηχανικούς: 

Zητείται Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (ΑΕΙ/ΤΕΙ), από εταιρεία με έδρα στη Καλλιθέα (Αθήνα), για το τμήμα εγκατάστασης και συντήρησης Συστημάτων Ασφαλείας και Φωτισμού, με αντικείμενο τη μελέτη, επίβλεψη και συντονισμό αντίστοιχων έργων . Εμπειρία σε μελέτες και επιβλέψεις ηλεκτρολογικών έργων, μεθοδικότητα, προϋπηρεσία 3 έως 5 ετών σε αντίστοιχη θέση. Βιογραφικά : akarakitsou@xtheodosis.gr(link sends e-mail)

H LDK CONSULTANTS ζητά μηχανολογο μηχανικο με τουλάχιστον 10ετή εμπειρία στην μελέτη και επίβλεψη κτιριακών έργων και άπταιστα αγγλικά για απασχόληση στο Ναϊρόμπι Κένυας στο στελεχωμένο γραφείο μας με Ελληνα διευθυντή. Αποστολή βιογραφικών: gkonsta@ldk.gr(link sends e-mail), ref. AFR

Ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ζητά Ηλεκτρολόγο ή Μηχανολόγο Μηχανικό Π.Ε. κάτοικο νοτίου Ευβοίας για μόνιμη συνεργασία. Περιοχή δραστηριότητας: νότια Εύβοια. Αποστολή βιογραφικών στο eviawf.application@gmail.com(link sends e-mail)

ητειται μηχανολογος ή ηλεκτρολογος μηχανικος διπλωματουχος ΑΕΙ, για να αναλαβει την θεση επιβλεποντα μηχανικου και τεχνικου ασφαλειας των εργοστασιων του ομιλου Ικτινος Ελλας ΑΕ, στην Αθηνα. Αποστειλατε βιογραφικο στο e-mail: mavrogiannis@iktinos.gr(link sends e-mail)

Ζητείται σχεδιαστης/στρια με εμπειρεια σε στατικο σχεδιο τεχνικών εργων (γεφυρες,σηρραγες), σχεδια οπλισμών Για εργασια σε τεχνικό γραφείο. Παρακαλουμε στειλτε τα βιογραφικα στο email atranoulis@atconsultants.gr

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση εργασίας στον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού
Προηγούμενο άρθρο
Προκηρύξεις για 695 θέσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (Τελευταία Ενημέρωση 23/5/2017)
Μενού