Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 193

Εταιρείες στην Ελλάδα αναζητούν μηχανικούς: 

Γραφείο Ηλεκτρομηχανολογικών μελετών, δημοσίων και ιδιωτικών έργων, με έδρα στην Αθήνα, ζητά για συνεργασία, Ηλεκτρολόγο η Μηχανολόγο Μηχανικό, με εμπειρία στην εκπόνηση Η/Μ μελετών (κλιματισμού, ισχυρών, ασθενών ρευμάτων,πυροπροστασίας,υδραυλικών,κενάκ κ.λ.π.) και άριστη γνώση autocad. Αποστολή βιογραφικών στο marklen@otenet.gr(link sends e-mail)

H LDK Consultants επιθυμεί να προσλάβει άμεσα για εργασία πλήρους απασχόλησης Σχεδιαστη/Σχεδιαστρια Autocad με εμπειρία στο ηλεκτρομηχανολογικό σχέδιο. Αποστολή βιογραφικού στο gkonsta@ldk.gr(link sends e-mail)

Μηχανολόγος ή Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με εμπειρία στην αδειοδότηση εγκαταστάσεων και στην εκπόνηση ηλεκτρομηχανολογικών μελετών ζητείται από μελετητική εταιρία. Βιογραφικά στο email info@karanasios.com(link sends e-mail) ή στο Fax 2310522682

Εταιρεια αρχιτεκτονικων μελετών ζητάει έμπειρο Σχεδιαστή/ρια αρχιτεκτονικού σχεδίου με άριστη γνώση 3D απεικόνισης και φωτορεαλιστικών σχεδίων. Αποστολή βιογραφικών και portfolio στην ηλεκτρονική διεύθυνση informacv@yahoo.gr(link sends e-mail)

Ζητείται Μεταλλειολόγος Μηχανικός με εμπειρία για απασχόληση σε έργο διάνοιξης υπόγειας σήραγγας στην Χαλκιδική. Κωδ. ΜΜΧΑ, αποστολή βιογραφικών στο hr@wastenwater.com(link sends e-mail)

Ζητείται Μηχανικός Γραφειου, ανεξαρτητου ειδικοτητας, απαραιτητη 5ετης εμπειρια σε ΕΞ.Υ.Π.Π. για την περιοχη της Θεσσαλονικης. Αποστολη βιογραφικου: info@tzovaras.gr

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση εργασίας για Νοσηλευτή σε κλινική στο Βόλο
Προηγούμενο άρθρο
Προκήρυξη Εκπαιδευτικών για τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ. Σχολικού Έτους 2017-2018
Μενού