Θέσεις εργασίας Μηχανικών σ’ Ελλάδα & Εξωτερικό

Κοινοποιήστε το άρθρο

Εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό αναζητούν μηχανικούς:

Η τεχνική εταιρεία ΜΕΚ Ο.Ε., ζητά Μηχανολόγο/Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ή Μηχανολόγο Τ.Ε., με κατασκευαστική εμπειρία 5 έως 12 έτη, σε βιομηχανικά κτίρια για άμεση πεντάμηνη πλήρη απασχόληση σε εργοτάξιο για την κατασκευή καταστήματος τροφίμων σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αποστείλετε τα βιογραφικά σας στο e-mail: erga@mek-group.gr(link sends e-mail). Τηλέφωνα επικοινωνίας σταθ. 2310 244447.

Η τεχνική εταιρεία ΜΕΚ Ο.Ε., ζητά Τοπογράφο Μηχανικό, με εργοταξιακή εμπειρία για αμεση πεντάμηνη πλήρη απασχόληση σε εργοτάξιο για την κατασκευή καταστήματος τροφίμων σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Κατά προτίμηση με δικό του εξοπλισμό (GPS, Χωροβάτης) . Αποστείλετε τα βιογραφικά σας στο e-mail: erga@mek-group.gr(link sends e-mail). Τηλέφωνα επικοινωνίας σταθ. 2310 244447.

Πολιτικος μηχανικος, πτυχιούχος ελληνικού πανεπιστημίου, ζητείται για μόνιμη απασχόληση, στη Θεσσαλονίκη, σε ανώνυμη τεχνική εταιρεία συντηρήσεων και ανακαινίσεων καταστημάτων τραπεζών και αλυσίδων λιανικής Τ:2310/690376 Email: hr@easyfacilities.com(link sends e-mail)

H AECOM αναζητά άμεσα για έργα της στην Γεωργία Πολιτικό ή Τοπογράφο Μηχανικό μελετητή έργων οδοποιίας για θέση Βοηθού Διευθυντή Έργου,με 15 έτη εμπειρίας και 8ετή τουλάχιστον ενασχόληση με μελέτες οδοποιίας. Απαραίτητη η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Αποστολή βιογραφικών : eugenia.scandalarou@aecom.com(link sends e-mail)

Μελετητική & Τεχνική εταιρεία ζητεί Site Contract Manager με έδρα την Β.Ελλάδα. Καθήκοντα θέσης: Αξιολόγηση των συμβατικών αναγκών, διαπραγμάτευση και δημιουργία συμβάσεων, έλεγχος και ανάλυση συμβατικών όρων, διαχείριση και παρακολούθηση συμβάσεων. Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει 10 χρόνια παρεμφερή εμπειρία. Απαιτείται άριστη Αγγλικών. Αποστολή Βιογραφικών στο mail@enoia.eu(link sends e-mail), κωδικός Contract Manager.

Από Τεχνική Εταιρεία ζητείται Μηχανικός Π.Ε./Τ.Ε. με εμπειρία στα Δημόσια Έργα (σύνταξη ΑΠΕ, Λογαριασμοί, ΠΠΑΕ, διεκπεραίωση εγγράφων), με γνώση Η/Υ (Autocad, Microsoft excel/word) και δυνατότητα επίβλεψης έργων σε περιοχές εντός Αττικής αλλά και σε επαρχεία. Επιθυμητή η εγγραφή στο Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευαστών (ΜΕΚ) του Υπουργείου.

Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί κτιριακών έργων με εμπειρία σε κοστολόγηση και επίβλεψη κτιριακών έργων, ζητούνται με γνώσεις Autocad, Αγγλικών, βιογραφικά στο email: info@vitael.gr(link sends e-mail)

Αρχιτέκτονες & Πολιτικοί Μηχανικοί, με εμπειρία σε κοστολόγηση και επίβλεψη κτιριακών έργων, ζητούνται με γνώσεις Autocad, Αγγλικών, βιογραφικά στο email: info@vitael.gr(link sends e-mail)

Τεχνική εταιρεία με έδρα την Αττική, ζητά για απασχόληση Μηχανολόγο Μηχανικό, με μικρή εμπειρία σε ηλεκτρομηχανολογικά έργα για απασχόληση σε έργο που εκτελεί στην περιοχή του Πειραιά. Απαιτείται γνώση υπολογιστών και κατοχή διπλώματος ΙΧ, επιθυμητή η γνώση SCADA. Επικοινωνία- αποστολή βιογραφικών: e-mail: info@lmconstruction.gr(link sends e-mail)

Ζητούνται Μηχανολόγοι ή Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί AEI για πλήρη απασχόληση, από τεχνική μελετητική εταιρεία. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η άριστη γνώση: Λογισμικού 4Μ για Η/Μ εφαρμογές, AutoCAD, MS Office και Αγγλικών. Αποστολή βιογραφικών στο email: kakouris.ee@teemail.gr

 

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *